Φωτογράφιση & Βίντεο με Drone στο Ηράκλειο Κρήτης

26 Ιανουαρίου 2024

Φωτογράφιση, Βίντεο με Drone

Σε ένα κόσμο που αναπτύσσεται με αλματώδης ρυθμούς η σύγχρονη εταιρική παρουσίαση αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της εμπορικής και ανταγωνιστικής εικόνας της επιχείρησης.

Η εναέρια περιήγηση με Drone τόσο στους εξωτερικούς όσο και στους εσωτερικούς χώρους των εγκαταστάσεων σας, είναι αποδεδειγμένα ο εντυπωσιακότερος τρόπος να αναδείξετε την εταιρική σας ταυτότητα προσδίδοντας κύρος και δημιουργώντας πόλο έλξης για νέους πελάτες.

Φωτογράφιση Βίντεο Drone Ηράκλειο Κρήτης

Σημαντικά οφέλη για τις τουριστικές επιχειρήσεις αφού μπορούν τώρα να παρουσιάζουν στην ιστοσελίδα τους εντυπωσιακά βίντεο με τις παροχές, υπηρεσίες και δραστηριότητες που προσφέρουν στους πελάτες τους (χώρους εστίασης, πισίνες, bar, γήπεδα κ.α), πανόραμα 360, timelpase, hyperlapse στους εξωτερικούς αλλά και εσωτερικούς χώρους δηλαδή στους χώρους υποδοχής, spa, γυμναστήρια, δωμάτια, σουίτες, bungalows και βίλες.

Φωτογράφιση Βίντεο Drone Ηράκλειο Κρήτης

Σκοπός η δημιουργία βίντεο και η διάθεση φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης για την αναβάθμιση της ιστοσελίδας σας, καθώς και για όλες τις διαφημιστικές ανάγκες της επιχείρησης ή του ξενοδοχείου σας, είτε για ηλεκτρονική ή για έντυπη μορφή προώθησης.

Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε ανανεώνεται συνεχώς. Μόνο έτσι μπορούμε να προσφέρουμε σύγχρονες υπηρεσίες στους πελάτες μας, με αποτελέσματα που κάνουν την διαφορά.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε στο 2810 335608.

Tags: Drone, Φωτογράφιση, Βίντεο, Ηράκλειο Κρήτης,

Ας Δουλέψουμε Μαζί

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσετε