Κατασκευή Δυναμικών Ιστοσελίδων Ηράκλειο Κρήτης

16 Νοεμβρίου 2015

Δυναμική Ιστοσελίδα

Δυναμική ιστοσελίδα χαρακτηρίζεται μια ιστοσελίδα που το περιεχόμενο της μπορεί να αναβαθμιστεί, τροποποιηθεί από ένα σύστημα διαχείρισης περιεχόμενου(CMS).

Το σύστημα διαχείρισης μιας δυναμικής ιστοσελίδας είναι αυτό που ρυθμίζει τη σωστή λειτουργία, αναβάθμιση, εμφάνιση, δημιουργία νέων σελίδων και περιοχών.

Ένα σύστημα διαχείρισης περιεχόμενου δεν απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών ή ειδικά προγράμματα επεξεργασίας κειμένων, γραφικών.Μέσω ενός φυλλομετρητή ιστοσελίδων (Browser), μπορείτε να συντάξετε ένα κείμενο και να ενημερώσετε άμεσα την ιστοσελίδα σας. Η κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων ενδείκνυται για δικτυακούς τόπους με μεγάλο περιεχόμενο.Συστήνονται όταν υπάρχει ανάγκη συχνής ενημέρωσης-ανανέωσης του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου.

Η κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων είναι προφανώς πιο πολύπλοκη από τις απλές, στατικές ιστοσελίδες, και ο βαθμός δυσκολίας τους εξαρτάται από τις λειτουργίες και τις δυνατότητες που υποστηρίζει. Μια δυναμική ιστοσελίδα δεν ένα απλό ηλεκτρονικό έγγραφο, αλλά μια ολοκληρωμένη εφαρμογή.

Συνεπώς, το κόστος κατασκευής μιας δυναμικής ιστοσελίδας είναι υψηλότερο από το κόστος κατασκευής μιας στατικής ιστοσελίδας. Το ίδιο και ο χρόνος παράδοσης. Οι δυναμικές ιστοσελίδες, μπορεί στην εμφάνιση, σε πολλές περιπτώσεις, να μην έχουν μεγάλη διαφορά από τις στατικές, όμως οι δυνατότητές είναι πολύ μεγαλύτερες. Έτσι, αν και αρχικά είναι πιο ακριβά, έχουν καλύτερη απόδοση στη διάρκεια του χρόνου.

Θετικά ενός δυναμικού δικτυακού τόπου

  • Εύκολα επεξεργάσιμο από τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας μέσω προγράμματος διαχείρισης περιεχομένου.
  • Χαμηλό ή ανύπαρκτο κόστος συντήρησης, εκτός και εάν υπάρχουν μεγάλες δομικές αλλαγές.
  • Επιτρέπει μεγαλύτερες δυνατότητες διαδραστικού περιεχομένου, όπως εγγραφή χρηστών, δημοσκοπήσεις.
  • Ανανεώσιμο περιεχόμενο το οποίο αυξάνει την επισκεψιμότητα.

Αρνητικά ενός δυναμικού δικτυακού τόπου

  • Υψηλότερο κόστος κατασκευής.
  • Μεγαλύτερος χρόνος ανάπτυξης.

Tags: Δυναμική Ιστοσελίδα, Κατασκευή Site,

Ας Δουλέψουμε Μαζί

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσετε