Hotel Digital Marketing

09 Ιανουαρίου 2023

Hotel Digital Marketing

Hotel Digital Marketing

Oι υπηρεσίες Hotel Digital Marketing συνεισφέρουν σε μία αποδοτική προώθηση των ποιοτικών χαρακτηριστικών του ξενοδοχείου, φέρνουν σε επαφή τους παλιούς επισκέπτες με τους καινούργιους και δημιουργούν μία καλή εικόνα και φήμη για το κατάλυμα σας.

Στρατηγική Marketing

Η επιτυχία μίας επιχείρησης, βασίζεται πολλές φορές στην ικανότητα της να επικοινωνήσει σωστά αυτά που προσφέρει με την υπόλοιπη αγορά, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα.

Η υπηρεσία που προσφέρουμε, περιλαμβάνει την αξιολόγηση της επιχείρησης σας, την ανάλυση της αγοράς και την χάραξη μίας στρατηγικής που σε συνδυασμό με τις συμβουλευτικές μας υπηρεσίες μπορεί να σας κατευθύνει σωστά, προκειμένου να καλλιεργήσετε μία ανοδική πορεία στον ψηφιακό κόσμο.

Hotel Digital Marketing Ελλάδα

Hotel Website Design

Η ομάδα μας μπορεί να σας βοηθήσει να κατασκευάσετε ένα δικτυακό τόπο που θα παράγει πραγματικά αποτελέσματα. Ήρθε η ώρα να πάρετε στα σοβαρά την ιστοσελίδα σας και να τη μετατρέψουμε σε ένα υπερήφανο πρεσβευτή για το ξενοδοχείο σας και σε ένα γνήσιο επιχειρηματικό εργαλείο.

  • User Experience Research
  • Conversion Optimisation
  • Responsive & Mobile Friendly

Βελτίωση για άμεσες κρατήσεις

Με σωστή διαδικασία σκέψης, μια ιστοσελίδα μπορεί να σχεδιαστεί και να παράγει απίστευτα αποτελέσματα για το ξενοδοχείο σας.

Το SEO και η στρατηγική μάρκετινγκ ενισχύει τους επισκέπτες στο site σας, ενώ το καλό UX και η βελτιστοποίηση μετατροπής σας βοηθά να αξιοποιήσετε στο έπακρο την τρέχουσα κυκλοφορία.

Αν το σχέδιο είναι σωστό και η στρατηγική σωστά προγραμματισμένη το μόνο που έχει απομείνει είναι ένα χαμόγελο. Απελευθερώστε τις άμεσες κρατήσεις!

Hotel Online Advertising

Κατανοούμε την ανάγκη για την πραγματική απόδοση της επένδυσης σας και τα αποτελέσματα που επηρεάζουν την κερδοφορία του ξενοδοχείου σας. Ας αποδείξουμε τη δύναμη της Online διαφήμισης για το ξενοδοχείο σας με πραγματικά αποτελέσματα.

  • Google Ads
  • Google Hotel Ads
  • Social Media
  • Email Marketing
Hotel Digital Marketing Ελλάδα

Hotel Social Media

Mία ολοκληρωμένη υπηρεσία Social Media ειδικά σχεδιασμένη για ξενοδοχεία.

Περιλαμβάνει την δημιουργία στρατηγικής, διαχείριση, Digital PR, Crisis Management και ανάλυση, προκειμένου το εκάστοτε κατάλυμα να έχει την πιο αποδοτική πορεία σε ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της νέας εποχής του Τουρισμού!

Hotel Content Marketing

Το Content Marketing είναι μια μακροπρόθεσμη στρατηγική μάρκετινγκ που απαιτεί τη δημιουργία σχετικού διαδικτυακού περιεχομένου, υλικού.

Τα βίντεο, τα άρθρα στο blog, οι δημοσιεύσεις στα Social Media, ή τα προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βοηθούν στην αύξηση του ενδιαφέροντος των επισκεπτών για το Brand του ξενοδοχείου.

Το να γράφεις εξαιρετικό περιεχόμενο σχετικά με δραστηριότητες που μπορεί να κάνεις γύρω από την περιοχή του ξενοδοχείου σου δεν είναι αυτό που προσφέρεις στους πιθανούς πελάτες σου, αλλά θα μπορούσε να τους πείσει να μείνουν στο ξενοδοχείο σου ενώ βρίσκονται στην περιοχή σου.

Εάν οι επισκέπτες βρίσκουν συνάφεια και αξία στο περιεχόμενο που δημιουργείτε, είναι πιθανό να δείτε πιθανούς επισκέπτες να κάνουν κλικ στον ιστότοπό σας και ίσως να κάνουν κράτηση για την επερχόμενη διαμονή τους μαζί σας.

Χρησιμοποιήστε τις γνώσεις σας σχετικά με την περιοχή, ποια τουριστικά σημεία αξίζει να επισκεφτούν και ποια καταστήματα βρίσκονται κοντά για να απαντήσετε σε ερωτήσεις που μπορεί να έχουν οι επισκέπτες ενώ ερευνούν για τις διακοπές τους.

Για παράδειγμα, ένα πρόβλημα που μπορεί να έχει ένας δυνητικός επισκέπτης είναι "ποια εστιατόρια πρέπει να δοκιμάσω στην Κρήτη;" Αφού απαντήσετε στην ερώτησή τους με προτάσεις τοπικών εστιατορίων, κάντε το περιεχόμενό σας πιο αποτελεσματικό συμπεριλαμβάνοντας μια παρότρυνση για δράση όπως "κάντε κράτηση τώρα!"

Hotel Blogging

Στο κέντρο κάθε πετυχημένης, επαγγελματικής καμπάνιας Digital Marketing, βρίσκεται ένα Blog. Το Blog αποτελεί την τέλεια πλατφόρμα για να επικοινωνήσετε με τους πελάτες σας με ενημερωτικό περιεχόμενο. Τα Blog προσφέρουν εξαιρετικές ευκαιρίες για να συνδυάσετε διαφορετικές στρατηγικές Digital Marketing, που με τον κατάλληλο τρόπο μπορούν να γίνουν ο τέλειος συνεργάτης σε καμπάνιες SEO και Social Media.

Hotel Copywriting

Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας μπορεί να ελκύονται από τα ωραία εικαστικά και το καλό design, όμως τελικώς δίνουν έμφαση στο περιεχόμενο.

Αναγνωρίζοντας τα παραπάνω, οι μηχανές αναζήτησης και πρωτίστως η Google, στο πλαίσιο αξιολόγησης μίας σελίδας, εξετάζουν το περιεχόμενο και τις λέξεις-κλειδιά για συνάφεια. Η υπηρεσία του Copywriting προσφέρει την συγγραφή και επιμέλεια κειμένων, ούτως ώστε να καταφέρετε να προσελκύσετε το ενδιαφέρον τόσο των επισκεπτών όσο και των μηχανών αναζήτησης.

Hotel Inbound Marketing

Μετατρέψτε τον επισκέπτη της ιστοσελίδας σε πελάτη και αυξήστε τα κέρδη της επιχείρησής σας. Δημιουργήσετε περιεχόμενο πλήρως επικεντρωμένο στο προφίλ των πελατών σας και πραγματοποιήστε πωλήσεις μέσω αποδοτικών στρατηγικών marketing.

Hotel Retargeting

Το Retargeting είναι ένας τρόπος για να προσελκύσετε ξανά τα άτομα που έχουν αφιερώσει χρόνο περιήγησης σε σελίδες του ιστότοπού σας, αλλά δεν έχουν κάνει κράτηση σε κάποιο δωμάτιο.

Μπορείτε να διαμορφώσετε αυτή τη στρατηγική μέσω του Google Analytics φιλτράροντας τα δημογραφικά στοιχεία ή τα ενδιαφέροντα των χρηστών.

Μόλις η Google διαπιστώσει ότι έχει παρέλθει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε που ένας επισκέπτης εξέτασε τον ιστότοπό σας, μπορεί να του προσφέρει κάποια έκπτωση για να τον ενθαρρύνει ώστε να επισκεφτεί ξανά τον ιστότοπο του ξενοδοχείου σας και ενδεχομένως να κάνει κράτηση για διαμονή.

Hotel Email Marketing

Το Email Marketing παραμένει ένας από τους ισχυρότερους συμμάχους στον χώρο της προώθησης, αφού επιτρέπει την μεγάλη απήχηση με μικρό κόστος, ενώ την ίδια στιγμή επιτυγχάνει ισχυρή διείσδυση.

Η εφαρμογή μας επιτρέπει τον σχεδιασμό και αποστολή E-mail με εύκολο και αποδοτικό τρόπο και την ταυτόχρονη λήψη στατιστικών για πιο αναλυτική γνώση επί της συμπεριφοράς των πελατών σας.

Hotel Digital Marketing Ελλάδα

Hotel Local SEO

Το τοπικό SEO (Local SEO) βοηθά τους πιθανούς πελάτες του ξενοδοχείου σας που αναζητούν κάτι στο διαδίκτυο να το βρουν στα τοπικά αποτελέσματα της Google.

Η βελτιστοποίηση του τοπικού SEO θα κάνει το ξενοδοχείο σας πιο ορατό, δίνοντάς μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα για το Brand του.

Για παράδειγμα, εάν έχετε ένα ξενοδοχείο στην Κρήτη και κάποιος ψάξει για "Ξενοδοχεία στη Κρήτη", το ξενοδοχείο σας θα είναι ευκολότερο να εμφανιστεί στους επισκέπτες.

Εκμεταλλευτείτε το τοπικό SEO για το ξενοδοχείο σας με την προβολή του στο TripAdvisor και το Google My Business στα πλαίσια της τρέχουσας στρατηγικής ψηφιακού μάρκετινγκ.

Το Google My Business δημιουργεί μια ξεχωριστή προβολή για το ξενοδοχείο σας στα αποτελέσματα της Google, προσφέροντας στους επισκέπτες γρήγορες πληροφορίες σχετικά με το ξενοδοχείο και διευκολύνοντας τους να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σας στο Google My Business, φροντίστε να προσθέσετε την τοποθεσία σας, τα στοιχεία επικοινωνίας, τις ώρες λειτουργίας, μια σύντομη περιγραφή και τις φωτογραφίες του ξενοδοχείου σας.

Όσο περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να προσθέσετε στο προφίλ σας, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να κατατάσσεται το ξενοδοχείο σας καλύτερα σε τοπικό επίπεδο.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα κιόλας και ξεκινήστε κάτι όμορφο και αποδοτικό για το κατάλυμα σας.

Tags: Hotel Digital Marketing, Hotel Strategy, Hotel Social Media, Hotel Google AdWords, Google Hotel Ads,

Ας Δουλέψουμε Μαζί

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσετε