Η τοποθεσία του ξενοδοχείου επηρεάζει σημαντικά τις πωλήσεις του

01 Μαΐου 2018

Hotel Location

Η τοποθεσία του ξενοδοχείου αλλά και το πώς αυτό συνδέεται με τις δραστηριότητες της περιοχής, έρχεται να αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα επιλογής ξενοδοχείου. Είναι δεδομένο ότι το ξενοδοχείο αποτελεί το σημείο αναφοράς κάθε ταξιδιώτη, αφού από εκεί ξεκινάει αλλά και τελειώνει την ημέρα του.

Σχεδόν κάθε του δραστηριότητα συνδέεται με την τοποθεσία του ξενοδοχείου, και σχεδόν το σύνολο του προγραμματισμού του γίνεται με γνώμονα το σημείο και την προσβασιμότητα του ξενοδοχείου.

Μέσα από έρευνες, έχει παρατηρηθεί πως οι ταξιδιώτες, πριν λάβουν την τελική τους απόφαση σχετικά με το ποιο κατάλυμα θα επιλέξουν, αναγκάζονται να πραγματοποιήσουν μια εκτενή έρευνα για να εντοπίσουν τα μέρη που θέλουν να επισκεφθούν στον προορισμό και να δουν κατά πόσο αυτά είναι κοντά στο ξενοδοχείο που πρόκειται να μείνουν.

Αν και η πληροφορία υπάρχει σε ικανοποιητικό βαθμό, είναι διάσπαρτη, ενώ ταυτόχρονα λείπει η συσχέτιση με τα ξενοδοχεία, γεγονός που δυσκολεύει τους ταξιδιώτες να κάνουν την έρευνά τους γρήγορα και αποτελεσματικά.

Τι πρέπει να κάνει ο Ξενοδόχος για να ξεχωρίσει;

Προκειμένου να βοηθήσει τους ταξιδιώτες να επιλέξουν το δικό του ξενοδοχείο, ο σύγχρονος Ξενοδόχος πρέπει να γνωρίζει τις ενέργειες μέσα από τις οποίες μπορεί να παρουσιάζει το Ξενοδοχείο του σε συνάρτηση με τον προορισμό και τα μέρη που το περιβάλλουν.

Hotel Location

Ενδεικτικά, θα πρέπει να:

  • Φροντίζει να δημιουργεί ειδική ενότητα μέσα στο Website του, μέσα από την οποία θα παρουσιάζει πληροφορίες για τη διασύνδεση του ξενοδοχείου του με τα Top Αξιοθέατα του προορισμού.
  • Δημιουργήσει μια ειδική ενότητα concierge, που θα δίνει συμβουλές σχετικά με την περιοχή, αλλά και προτεινόμενα μέρη όπως εστιατόρια, μπαρ και αγορές, σύμφωνα πάντα με το προφίλ των ταξιδιωτών που θέλει να στοχεύσει.
  • Καταχωρεί το ξενοδοχείο του σε Map Optimized Apps & Websites (Google, Foursquare), μέσω των οποίων θα μπορεί να βοηθήσει τους ταξιδιώτες να αντιληφθούν τη συσχέτιση του καταλύματος με την περιοχή.

Tags: Τοποθεσία Ξενοδοχείου, Hotel Location, Hotel Digital Marketing,

Ας Δουλέψουμε Μαζί

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσετε