Κατασκευή Ιστοσελίδας Ξενοδοχείων Ηράκλειο Κρήτης

22 Αυγούστου 2016

Κατασκευή Ιστοσελίδας Ξενοδοχείων

H Effectlab σας παρέχει ό,τι χρειάζεστε για τη κατασκευή της ιστοσελίδας για το ξενοδοχείο ή το κατάλυμα σας και την προώθηση της τουριστικής σας επιχείρησης online. Η παρουσία σας στο διαδίκτυο, οι online κρατήσεις, και τα χρήσιμα εργαλεία είναι στη διάθεσή σας σε προσιτές τιμές.

Κατασκευή ιστοσελίδας

Η κατασκευή της ιστοσελίδας σας για μας είναι μια πολύ σημαντική υπόθεση. Η κατασκευή μιας πολυγλωσσικής ιστοσελίδας με μοντέρνα εικαστική σχεδίαση με εύκολο τρόπο πλοήγησης, φιλικότητα στις μηχανές αναζήτησης και ένα Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου που περιλαμβάνει δυναμική διαχείριση κειμένων, multimedia περιεχομένου και είναι προσβάσιμο από υπολογιστή, κινητό και tablet σας δίνει ότι χρειάζεται για την παρουσία της επιχείρησης στο διαδίκτυο.

Η ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας προσαρμόζετε ανάλογα σε κινητά smartphone και tablet. Μεγάλο ποσοστό επισκεπτών ενός τουριστικού προορισμού χρησιμοποιεί το κινητό του τηλέφωνο ή tablet για πληροφορίες και για αναζήτηση ξενοδοχείου μέσω του διαδικτύου.

Search Engine Optimisation

Κάθε χρήστης του διαδικτύου χρησιμοποιεί τις μηχανές αναζήτησης (π.χ. Google) για να βρει πληροφορίες σχετικές με αυτό που αναζητά. Θα μπορεί ο κάθε χρήστης να βρει την ιστοσελίδα σας και να σας επιλέξει για την διαμονή του; Το ιδανικό θα ήταν να βρίσκεστε στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων και αν γίνεται πρώτος. Με σωστή μελέτη και χρησιμοποιώντας τις τακτικές που θα μας φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα μπορούμε να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα και τις κρατήσεις.

Κατασκευή Ιστοσελίδας Ξενοδοχείων Ηράκλειο Κρήτης

Digital Marketing

Κρατήστε επαφή με τους πελάτες σας και εκμεταλλευτείτε τα κοινωνικά δίκτυα για να προσελκύσετε καινούργιους. Δημιουργούμε περιεχόμενο που δημιουργεί συζητήσεις. To μάρκετινγκ ξεκινάει σε εμάς από την ανάλυση της εταιρίας σας, την ανάλυση του ανταγωνισμού σας, και τέλος την ανάλυση των πελατών σας. Με την συλλογή των πληροφοριών και την ανάλυση τους θα ορίσουμε στρατηγικές, τακτικές και τα κατάλληλα εργαλεία μάρκετινγκ.

Διαθεσιμότητα και Κρατήσεις

Το σύστημα κρατήσεων έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ευχρηστία και την πληρότητα ενώ τα στατιστικά και οι αναλυτικές αναφορές του σας ενημερώνουν άμεσα για την πορεία της επιχείρησης σας.

Φιλοξενία

Η κατασκευή της ιστοσελίδας ολοκληρώνεται με την παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας (Hosting) σε αξιόπιστους servers.

Υποστήριξη

Είμαστε πάντα παρόντες για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε και να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης.

Γιατί να συνεργαστώ με την Effectlab;

Μέσα από καινοτόμες λύσεις και την εμπειρία μας στην κατασκευή ιστοσελίδων, το ξενοδοχείο και το κατάλυμα σας αποκτά την δική του ξεχωριστή και επιτυχημένη προβολή στο διαδίκτυο.

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία η ερωτήσεις έχετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας η καλέστε μας στο τηλέφωνο επικοινωνίας 6948044281.

Ενδεικτικό Πελατολόγιο Ιστοσελίδων Ξενοδοχείων

Thalori Traditional Village (Καπετανιανά, Κρήτη)
Enagron Ecotourism Village (Αξός, Ρεθύμνο, Κρήτη)
Villakreta (Ηράκλειο, Κρήτη)

Elounda Bay Palace (Ελούντα, Κρήτη)
Elounda Beach (Ελούντα, Κρήτη)
Mythos Palace Resort & Spa (Καβρός Αποκορώνου, Γεωργιούπολη, Χανιά, Κρήτη)
Sensimar Royal Blue Resort & Spa (Πάνορμο Γεροποτάμου,Ρέθυμνο, Κρήτη)
Athina Palace (Μαδέ, Ηράκλειο, Κρήτη)
Kassandra Palace (Κρυοπηγή, Χαλκιδική, Μακεδονία)
Royal Marmin Bay Boutique & Art Hotel (Ελούντα, Κρήτη)
Orpheas Resort (Καβρός Αποκορώνου, Γεωργιούπολη, Χανιά, Κρήτη)
Mediterraneo Hotel (Λ. Χερσονήσου, Ηράκλειο, Κρήτη)
Elounda Ilion (Ελούντα, Κρήτη)

Frida Apartments (Χανιά, Κρήτη)
Adrakos Apartments (Ελούντα, Κρήτη)
Nymphes Luxury Apartments (Αγία Πελαγία, Ηράκλειο, Κρήτη)
Eliathos Residence Houses (Αρχάνες, Ηράκλειο, Κρήτη)
Villas Mobi (Κοκκίνη Χάνι, Ηράκλειο, Κρήτη)

Tags: Κατασκευή Ιστοσελίδας Ξενοδοχείων,

Ας Δουλέψουμε Μαζί

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσετε