Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για Ξενοδοχεία προς Κινητά

05 Φεβρουαρίου 2024

Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για Ξενοδοχεία προς Κινητά

Με την επισκεψιμότητα στα κινητά πολλές φορές να ξεπερνά τους επιτραπέζιους Η/Υ, είναι πλέον απαραίτητο η ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας να είναι responsive.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βελτιώσετε την ιστοσελίδα σας. Ορισμένοι από αυτούς κάλο είναι γίνονται από μια εταιρεία που εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων για ξενοδοχεία, όμως υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε και εσείς για το ξενοδοχείο σας.

Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για Ξενοδοχεία προς Κινητά

Ελαφρύτερες Φωτογραφίες

Πρέπει το περιεχόμενο στην ιστοσελίδα σας να είναι εξισορροπημένο. Οι φωτογραφίες έχουν πολύ μεγαλύτερο ψηφιακό βάρος από το κείμενο, γι ‘αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό να έχουμε μια σωστή αναλογία εικόνων και κειμένου.

Διατηρήστε το σε μια φωτογραφία ανά σελίδα (εκτός της σελίδας gallery). Ενώ οι φωτογραφίες είναι σημαντικές για τις ιστοσελίδες ξενοδοχείων, πρέπει να τις εξισορροπήσετε. Επίσης πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η συμπίεση της κάθε φωτογραφίας που επηρεάζει άμεσα την ταχύτητα φόρτωσης.

Αν οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας βρεθούν και περιμένουν πολύ ώρα για να φορτώσει μια σελίδα επειδή έχει γεμίσει με φωτογραφίες, θα μπορούσαν να την εγκαταλείψουν. Σε σελίδες όπως το Gallery, βεβαιωθείτε ότι οι εικόνες φορτώνονται μόνο όταν οι χρήστες μετακινηθούν προς το κάτω μέρος της σελίδας, αυτό μειώνει το χρόνο φόρτωσης.

Μεταμορφώστε τα βίντεο από το YouTube, και όχι από την ιστοσελίδα σας

Αντί να μεταμορφώνετε τα βίντεο από την ιστοσελίδα σας, δημοσιεύσετε τα στο YouTube και στην συνέχεια ενσωματώστε τα.

Το πρώτο πλεονέκτημα είναι ότι τα βίντεο δεν θα χρειαστεί να φορτώσουν με τη σελίδα, αντ ‘αυτού, θα φορτωθούν μόνο όταν ο χρήστης είναι έτοιμος να τα δεί. Δεύτερο πλεονέκτημα, εάν τα βίντεο σας είναι στο YouTube, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε διάφορες διαφημίσεις βίντεο και να το δημοσιεύσετε στα Social Media.

Τέλος, δημιουργείστε μία ιστοσελίδα φωτεινή, γρήγορη και φιλική προς το χρήστη.

Tags: Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για Ξενοδοχεία, Hotel Digital Marketing,

Ας Δουλέψουμε Μαζί

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσετε