Πώς να αυξήσετε το SEO Traffic (Μέρος 12)

22 Ιανουαρίου 2024

SEO, Προώθηση Ιστοσελίδων

Εφαρμόστε διαφορετικό περιεχόμενο

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι, για να δημιουργήσετε νέο περιεχόμενο. Παράλληλα με τα κείμενα, ψηφιακό περιεχόμενο θεωρούνται οι εικόνες, τα videos, τα γραφικά και τα ηχητικά αρχεία.

Το να πειραματίζεστε με διαφορετικά είδη περιεχομένου είναι μια κίνηση που μπορεί να προσελκύσει νέα leads στην επιχείρησή σας. Κρατήστε λοιπόν ποικιλία στις επιλογές και κάντε τακτικές δημοσιεύσεις!

Tips για το διαφορετικό περιεχόμενο

  • Χρησιμοποιήστε infographics για να εικονογραφήσετε δύσκολα κείμενα.
  • Μείνετε εύστοχοι και σύντομοι στα κείμενά σας. Eάν θέλετε να εξηγήσετε κάτι αναλυτικά ενσωματώστε τις πληροφορίες σε video.
  • ∆ημοσιεύστε τις δικές σας εμπειρίες και μεθόδους λύσης προβλημάτων που έχετε αντιμετωπίσει. Τα δικά σας συμπεράσματα αυξάνουν την αξιοπιστία σας στο κοινό.
  • Εάν δεν έχετε εξάγει ακόμα δικά σας συμπεράσματα, αξιοποιήστε τη γνώμη των ειδικών. Η αυθεντίες εξασφαλίζουν ποιότητα στο περιεχόμενό σας.
  • Παραθέστε ευανάγνωστα το περιεχόμενό σας. Χρησιμοποιήστε λίστες, πίνακες και όποια άλλη δομή αναδεικνύει καλύτερα το περιεχόμενό σας.

Κάντε το site σας προσιτό σε χρήστες από άλλες χώρες

Απαραίτητη προϋπόθεση για να πετύχει ένα site είναι να βρίσκεται διαθέσιμο σε διάφορες ξένες γλώσσες. Αρχικά, θα πρέπει να δηλώσετε στις μηχανές αναζήτησης όλες τις ξενόγλωσσες εκδοχές που επιθυμείτε να προσθέσετε.

Έπειτα οι μηχανές αναζήτησης θα εμφανίσουν αυτόματα το περιεχόμενό σας στις αντίστοιχες γλωσσικές εκδοχές. Αυτή η διαδικασία βελτιώνει την εμπειρία του χρήστη, καθώς αυτός μεταφέρεται κατευθείαν στην επιθυμητή γλωσσική εκδοχή.

∆ομή hreflang-tag
<link rel="alternate" hreflang="en" />

Tips για ξενόγλωσσες εκδοχές

  • Προσθέστε ένα hreflang-tag σε κάθε σελίδα, για την οποία έχετε δημιουργήσει την ξενόγλωσση εκδοχή της.
  • Συνδέστε κάθε σελίδα στο site σας με την αντίστοιχη ξενόγλωσση εκδοχή της. • Προσθέστε το hreflang στο XML site map σας.

Tags: Συμβουλές Δημιουργίας Περιεχομένου, Συμβουλές για Ξενόγλωσσα Site,

Ας Δουλέψουμε Μαζί

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσετε