Επιλογή Εταιρείας Κατασκευής Ιστοσελίδων

09 Μαΐου 2017

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η ταχύτητα εξέλιξης της τεχνολογίας έχει τροφοδοτήσει τη δημιουργία εκατοντάδων εταιρειών κατασκευής σε όλο το κόσμο. Υπό αυτές τις συνθήκες είναι εύκολο να χαθείς και να δώσεις εμπιστοσύνη σε λάθος γραφείο. Έχουμε συγκεντρώσει τις παρακάτω συμβουλές που μπορούν βοηθήσουν για την επιλογή μιας καλής εταιρείας.

Μια καλή εταιρεία κατασκευάζει ιστοσελίδες γύρω από την επιχείριση

Κάθε επιχείριση έχει τις δίκες της ανάγκες, έτσι θα πρέπει να δημιουργούνται οι ιστοσελίδες τους με διαφορετικούς κανόνες και προδιαγραφές. Η κατασκευή ιστοσελίδας για μια επιχείριση χωρίς πλήρη κατανόηση των αναγκών της, τα δυνατά και αδύνατα σημεία της, είναι σαν πουλάει ακριβά παπούτσια χωρίς να ρωτάει τον πελάτη για το μέγεθος που του ταιριάζει.

Μια καλή εταιρεία σας ρωτά για το τι θέλετε να λύσετε και όχι πως να το λύσει

Κάθε επιχείριση έχει κάτι που δεν λειτουργεί σωστά ή θα μπορούσε να βελτιωθεί. Ποιος γνωρίζει περισσότερα για αυτές τις ανάγκες από ότι εσείς; Το καλό είναι μια εταιρεία κατασκευής να δει τα δεδομένα που υπάρχουν, προβλήματα, καταστάσεις κλπ, και τότε να κάνει τη δική της στρατηγική με βάση τις ανάγκες σας. Δεν χρειάζεται να πει τι θα κάνει ή πώς θα το κάνει. Θα φτιάξει μια ολόκληρη στρατηγική με βάση τις ανάγκες σας.

Μια καλή εταιρεία θα πρέπει να γνωρίζει το προϊόν σας

Κάθε στρατηγική δημιουργείται γύρω από ένα προϊόν ή μια υπηρεσία. Εάν το γραφείο σας δεν ξέρει το προϊόν, πώς μπορούν να καν να το φανταστούν στην αγορά.

Θα χτυπήσει κυριολεκτικά στην πόρτα σας για να κάνει έναν έλεγχο της επιχείρισης, βρίσκοντας τα καλά και τα κακά του προϊόντος σας και να καθορίσει για εσάς μια μοναδική πρόταση πώλησης, με άλλα λόγια, είναι αυτό που θα διακρίνει την επιχείριση σας από όλους τους άλλους.

Μια καλή εταιρεία σας βρίσκει πριν την βρείτε

Εντάξει, τώρα έχετε το νέο site on-line. Είναι όμορφο και ακριβώς όπως το ονειρευτήκατε. Ωστόσο, οι πωλήσεις δεν έχουν βελτιωθεί πολύ ή καθόλου. Λοιπόν, ίσως η στρατηγική δεν ήταν καλή και πρέπει να επαναδιατυπωθεί.

Να θυμάστε ότι μια καλή εταιρεία γνωρίζει αν κάτι δεν λειτουργεί σωστά, πριν το κάνετε. Επαγγελματίες ελέγχουν την επισκεψιμότητα, τις μετατροπές και τις τάσεις σε καθημερινή βάση, έτσι ώστε να διορθωθούν σφάλματα πριν να αρχίσουν να επηρεάζουν τα έσοδα σας και η αντίδραση σας να είναι γρήγορη στο να δοκιμάσετε κάτι άλλο.

Μια καλή εταιρεία δεν είναι πότε φθηνή

Να θυμάστε ότι μια καλή εταιρεία θέλει να σας κρατήσει ως πελάτη για πάντα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα εργαστεί σκληρά για να σας φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα, θα επικοινωνεί μαζί σας σε εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση, δίνοντάς σας συμβουλές, να μελετάει τα στατιστικά σας, κλπ
Φτηνές είναι οι αναποτελεσματικές εταιρείες αυτές που κοστίζουν λίγα χρήματα, αλλά παράγουν μικρή επίδραση.

Εάν η εταιρεία, σας κοστίζει 20X περισσότερο από ότι η προηγούμενη, αλλά παράγει 400X περισσότερα αποτελέσματα, τότε είναι πραγματικά φθηνότερη όταν κοιτάτε την κατώτατη γραμμή.
Έτσι, όταν πρόκειται να επιλέξετε μια εταιρεία, υπάρχουν μόνο 2 ερωτήσεις για να ρωτήσετε τον εαυτό σας: «Πόσο κοστίζει;» και «Πόσο μπορεί να αυξήσει τα έσοδά μου; Αν κάνετε το δεύτερο ερώτημα στον εαυτό σας, συγχαρητήρια! Ψάχνετε για μια καλή εταιρεία.

Tags: Κατασκευή Ιστοσελίδων, Σχεδίαση Ιστοσελίδων,

Ας Δουλέψουμε Μαζί

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσετε