Social Media Marketing

18 Απριλίου 2022

Social Media Marketing

Social Media Marketing είναι η διαδικασία προσέλκυσης κίνησης (traffic) ή προσοχής με τη βοήθεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (social media sites). Είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι μιας ολοκληρωμένης διαδικτυακής στρατηγικής που εγγυάται τη δημιουργία μακροχρόνιων και δυνατών δεσμών με τους πελάτες και αποσκοπεί στην αύξηση του κύκλου εργασιών.

Οι υπηρεσίες μας έχουν σχεδιαστεί για να σας δείξουν που οι άνθρωποι μιλάνε για εσάς, οι περιοχές όπου είναι καλύτερα να εμπλακείτε και οι τακτικές που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να σας βοηθήσουν στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας, μέσω του ελέγχου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την ανταγωνιστική ανάλυση, και τις διαδραστικές στρατηγικές προσαρμοσμένες σε εσάς.

Εμείς θα σας διδάξουμε πώς να επωφεληθείτε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πώς θα σας οδηγήσουν με επιτυχία στην αύξηση των επισκεπτών προς την ιστοσελίδα σας.

Social Media Marketing Ελλάδα

Social Media Content

Το περιεχόμενο που δημοσιεύει μία επιχείρηση στα Social Media πρέπει να ακολουθεί και να εξυπηρετεί τη γενικότερη στρατηγική της εταιρείας στην online επικοινωνία της.

Σκοπός του περιεχομένου είναι να δίνει προστιθέμενη αξία, με στόχο τη μετατροπή των ακολούθων σε πελάτες και των πελατών σε πιστούς πελάτες.

Αυτό επιτυγχάνεται με πρωτότυπο και ελκυστικό περιεχόμενο το οποίο αφενός ενημερώνει για την εταιρεία και τα προϊόντα της και αφετέρου κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των ακολούθων και ενεργοποιεί τη διάδραση μαζί τους, στοχεύοντας να αναδείξει την εταιρία ως την ειδική στον κλάδο της.

Social Media & Διάδραση

Πολύ συχνά το κοινό επιλέγει να έρθει σε επαφή με την εταιρία μέσα από τα Social Media αφήνοντας κάποιο σχόλιο σε μία ανάρτηση, στέλνοντας ένα μήνυμα στο inbox ή κάνοντας κριτική στη σελίδα.

Μη σας αγχώνει αυτό! Η Effectlab παρακολουθεί όλη την επικοινωνία με το κοινό σας και, σε συνεργασία μαζί σας, προτείνει και διαχειρίζεται αποτελεσματικά τις απαντήσεις.

Social Media Contests

Η διοργάνωση διαγωνισμών στο Facebook είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους τρόπους για να αυξήσει μία εταιρία το κοινό που την ακολουθεί, αρκεί να γίνεται με στοχευμένο και δομημένο τρόπο.

Στην Effectlab προσεγγίζουμε τους διαγωνισμούς στα Social Media με συγκεκριμένο και εξειδικευμένο τρόπο ώστε να επιτύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Social Media Advertising

Οι δυνατότητες διαφήμισης που παρέχουν τα Social Media (Facebook, Instagram, κτλ.) επιτρέπουν σε μια εταιρία τη συχνή και επαναλαμβανόμενη προβολή του περιεχομένου της σε ακόμα μεγαλύτερο κοινό. Αυτό σημαίνει αύξηση του brand awareness της, χωρίς το υπέρογκο κόστος των παραδοσιακών μέσων επικοινωνίας.

Συχνά ενθαρρύνουμε τις επιχειρήσεις να επενδύσουν ένα ποσό για στοχευμένη διαφήμιση στο Facebook, γιατί ακόμα και ένα ευρώ την ημέρα μπορεί να κάνει τη διαφορά!

Με τη διαφήμιση στο Facebook μπορούμε να επιτύχουμε είτε αύξηση των likes της σελίδας (και άρα το περιεχόμενο που δημοσιεύεται να φτάνει σε ολοένα και περισσότερα άτομα), είτε προώθηση συγκεκριμένων δημοσιεύσεων (π.χ. μία προσφορά) και σε κοινό που δεν έχει κάνει like στην εταιρική σελίδα στο παρελθόν.

Social Media Analytics

Όλες οι ενέργειες στα Social Media είναι μετρήσιμες! Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να έχετε μία πολύ ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με το κοινό που παρακολουθεί τη σελίδα σας και διαδρά με το περιεχόμενό σας.

Μπορείτε να έχετε συγκεκριμένα δεδομένα σχετικά με τους στόχους σας. Στο τέλος κάθε μήνα στέλνουμε αναλυτικό report το οποίο αναφέρει, με συνοπτικό και εύκολο τρόπο, όλες τις βασικές πληροφορίες που θέλετε να ξέρετε προκειμένου να σχεδιάσετε τη στρατηγική σας για το μέλλον.

Υπηρεσίες Social Media Marketing

 • Στρατηγική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 • Ανάλυση ανταγωνισμού
 • Δημιουργία κοινωνικού προφίλ
 • Δημιουργία σήματος και την στρατηγική αυτού
 • Στοχευμένες Καμπανιές
 • Δημιουργία Badge
 • Ανάπτυξη Widget
 • Κοινωνικός έλεγχος μέσων κοινωνικής δικτύωσης
 • Κατασκευή Blog ή την βελτιστοποίηση υπάρχοντος
 • Συστάσεις λογισμικού

Social Media Βελτιστοποίηση

 • Δημιουργία & προώθηση Facebook Profile
 • Δημιουργία & προώθηση Instagram Profile
 • Δημιουργία & προώθηση Twitter Profile
 • Δημιουργία & προώθηση LinkedIn Profile
 • Δημιουργία & προώθηση TripAdvisor Profile
 • Δημιουργία & προώθηση Pinterest Profile
 • Δημιουργία & προώθηση YouTube Profile

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε στο 2810 335608.

Tags: Social Media Marketing, Social Media,

Ας Δουλέψουμε Μαζί

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσετε