Επωφεληθείτε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

27 Αυγούστου 2019

Social Media Marketing

Social Media Marketing είναι η διαδικασία προσέλκυσης κίνησης (Traffic) ή προσοχής με τη βοήθεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Social Media Sites).

Είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι μιας ολοκληρωμένης διαδικτυακής στρατηγικής που εγγυάται τη δημιουργία μακροχρόνιων και δυνατών δεσμών με τους πελάτες και αποσκοπεί στην αύξηση του κύκλου εργασιών.

Οι υπηρεσίες μας έχουν σχεδιαστεί για να σας δείξουν που οι άνθρωποι μιλάνε για εσάς, οι περιοχές όπου είναι καλύτερα να εμπλακείτε και οι τακτικές που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να σας βοηθήσουν στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας, μέσω του ελέγχου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την ανταγωνιστική ανάλυση, και τις διαδραστικές στρατηγικές προσαρμοσμένες σε εσάς.

Εμείς θα σας διδάξουμε πώς να επωφεληθείτε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πώς θα σας οδηγήσουν με επιτυχία στην αύξηση των επισκεπτών προς την ιστοσελίδα σας.

Social Media Marketing Ηράκλειο Κρήτης

Τι είναι τα Social Media Networks;

Ο κόσμος μας είναι δομημένος γύρω από τις προσωπικές, επαγγελματικές και κοινωνικές μας επαφές και τις καθημερινές μας αλληλεπιδράσεις με τους υπόλοιπους ανθρώπους του περιβάλλοντός μας. Τα Social Media Νetworks κατάφεραν να μετατρέψουν αυτές τις σχέσεις σε ένα ζωντανό online χάρτη προσωπικών επαφών, προσβάσιμο από οποιονδήποτε ανά πάσα στιγμή.

Τα Social Μedia Networks ή αλλιώς sites κοινωνικής δικτύωσης, αποτελούν online κοινότητες όπου οι καταναλωτές - μέλη αυτών των κοινοτήτων, επικοινωνούν, ανταλλάσσουν γνώμες για καθημερινά και κοινωνικά ζητήματα, κάνουν κριτική, ζητούν βοήθεια, κάνουν προτάσεις και αξιολογούν προϊόντα και υπηρεσίες. Τα πλέον διαδεδομένα από αυτά είναι τα ακόλουθα: Facebook, Youtube, Τwitter, Flickr, LinkedIn, Google+, Pinterest.

Πως βοηθάνε τα Social Media;

Το Social Media Marketing απευθύνεται σε μεγάλες αλλά και μικρές επιχειρήσεις. Διάσημα brands της αγοράς χρησιμοποιούν τα Social Media για να προσελκύσουν νέους πελάτες καθώς και να διατηρήσουν τη φήμη και το όνομά τους, ενώ παράλληλα στοχεύουν ένα ευρύ κοινό από καταναλωτές.

Στα πλαίσια μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής για την παρουσία σας στα Social Media, θέτουμε τους κατάλληλους στόχους, σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε και υλοποιούμε τις απαραίτητες τακτικές ενέργειες προκειμένου να αποκομίσετε τα βέλτιστα οφέλη για το brand σας.

Επιλέγουμε ποια είναι τα καταλληλότερα Social Media για το δικό σας brand και καταστρώνουμε στρατηγικά την παρουσία σας στο καθένα από αυτό. Facebook Ads, Twitter Marketing και Youtube Marketing είναι μόνο μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους πελάτες μας.

Social Media Marketing & Μεγάλες Επιχειρήσεις

Τα Social Media αποτελούν ένα new age μέσο με τεράστια βάση καταναλωτών, από το οποίο δεν γίνεται να απουσιάζουν τα διάσημα brands. Οι ενέργειες που πραγματοποιούνται στο διαδίκτυο στα πλαίσια του Social Media Marketing συνδυάζονται με τις offline ενέργειες marketing και διαμορφώνουν μία ολοκληρωμένη επικοινωνία marketing. Ο ανοιχτός διάλογος που αναπτύσσεται στα Social Media, εξανθρωπίζει το brand ισχυροποιώντας το brand loyalty των πελατών.

Social Media Marketing & Μικρές Επιχειρήσεις

Τα Social Media δίνουν τη δυνατότητα στις μικρές επιχειρήσεις να κάνουν γνωστό το brand τους σε ένα ευρύ κοινό καταναλωτών, να αναπτύξουν στοχευμένα τη πελατειακή τους βάση αλλά και να αυξήσουν τις πωλήσεις τους μέσα από εξειδικευμένες ενέργειες που συνδέουν την online με την offline παρουσία του brand τους.

Τι πετυχαίνουμε με το Social Media Marketing

Τα Social Media θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια ιδιαίτερη σχέση με τους πελάτες σας, υπάρχοντες ή μελλοντικούς, να κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους.

 • Δημιουργία Brand Awareness: εδραιώστε το όνομα σας στην αγορά
 • Προσέλκυση του ενδιαφέροντος και της προσοχής του αγοραστικού κοινού
 • Δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης και αλληλεπίδρασης με τους πελάτες σας
 • Δημιουργία κοινότητας με fans πιθανούς μελλοντικούς πελάτες σας
Διαχείριση Social Media Ηράκλειο Κρήτης

Πώς υλοποιούμε τη στρατηγική μας

Το πρώτο βήμα για τον σχεδιασμό μίας επιτυχημένης social media στρατηγικής είναι η κατανόηση των στόχων σας. Κατανοώντας τους στόχους σας και αναλύοντας την αγορά στην οποία δραστηριοποιείστε, καθώς και την Social Media παρουσία των ανταγωνιστών σας, χαράζουμε την καταλληλότερη στρατηγική για εσάς και τις ανάγκες σας. Η επιτυχία μας βασίζεται στην υιοθέτηση ενδεδειγμένων εργαλείων και πρακτικών.

Διαχείριση Social Media Ηράκλειο Κρήτης

Υπηρεσίες Social Media Marketing

 • Στρατηγική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 • Ανάλυση ανταγωνισμού
 • Δημιουργία κοινωνικού προφίλ
 • Δημιουργία σήματος και την στρατηγική αυτού
 • Στοχευμένες Καμπανιές
 • Δημιουργία Badge
 • Ανάπτυξη Widget
 • Κοινωνικός έλεγχος μέσων κοινωνικής δικτύωσης
 • Κατασκευή Blog ή την βελτιστοποίηση υπάρχοντος
 • Συστάσεις λογισμικού

Social Media Βελτιστοποίηση

 • Δημιουργία & προώθηση Facebook Profile
 • Δημιουργία & προώθηση Instagram Profile
 • Δημιουργία & προώθηση Twitter Profile
 • Δημιουργία & προώθηση LinkedIn Profile
 • Δημιουργία & προώθηση TripAdvisor Profile
 • Δημιουργία & προώθηση Pinterest Profile
 • Δημιουργία & προώθηση Google+

Tags: Social Media Marketing, Διαχείριση Social Media, Social Media, Ηράκλειο Κρήτης,

Ας Δουλέψουμε Μαζί

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσετε