Το Ιδανικό Περιεχόμενο ενός Ξενοδοχειακού Website

04 Φεβρουαρίου 2020

Ξενοδοχειακά Websites: Το Ιδανικό Περιεχόμενο ενός Ξενοδοχειακού Website

Ξενοδοχειακό Blog Περιεχομένου για ενίσχυση του SEO

Το on-site SEO του ξενοδοχείου σας εξαρτάται στο μεγαλύτερο βαθμό από το περιεχόμενο που έχετε αναρτήσει. Για τον λόγο αυτό, είναι σημαντικό να αναπτύξετε μια ειδική ενότητα Blog, στην οποία θα δημοσιεύετε ενδιαφέροντα άρθρα τόσο για το ξενοδοχείο σας, όσο και για τον προορισμό.

Για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα χρησιμοποιήστε το Keyword Planner του Google, έτσι ώστε να ανακαλύψετε τα σημαντικότερα keywords που ψάχνει το κοινό για την περιοχή σας.

Ενότητα Concierge για υψηλής ποιότητας after sales

Τα ξενοδοχεία αποτελούν αναμφισβήτητα το δυνατότερο σημείο αναφοράς του ταξιδιώτη, αφού μέσα από αυτά οργανώνουν το ταξίδι τους και ενημερώνονται για τα things to do στον προορισμό. Είναι σημαντικό να υπάρχει ειδική ενότητα με τα σχετικά με το προφίλ του ξενοδοχείου σας things to do στον προορισμό σας, καθώς αυτά μπορούν να αποτελέσουν ακόμη και λόγο κράτησης.

Αυξήστε το revenue σας συνεργαζόμενοι με affiliate πλατφόρμες που παρέχουν Tours & Activities και σας δίνουν ποσοστό προμήθειας για κάθε πώληση tour.

Εκτός από το κοινό που κάνει έρευνα, τα websites των ξενοδοχείων τα επισκέπτονται και οι ταξιδιώτες που έχουν ήδη ολοκληρώσει την κράτησή τους, συνεπώς πρέπει να έχουμε προβλέψει περιεχόμενο και γι’ αυτούς.

Έμφαση στις εμπειρίες του ξενοδοχείου για αποδοτικό Upselling

Είναι σύνηθες στις διάφορες ενότητες του website να παρουσιάζονται απλά τα facilities των ξενοδοχείων, καθώς και τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά. Ο ταξιδιώτης ενδιαφέρεται όμως περισσότερο για το τι θα ζήσει, με την περιγραφή των εμπειριών να αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα στο περιεχόμενο των ξενοδοχειακών websites.

Δημιουργήστε ένα ειδικό Section ανά facility που θα επικεντρώνεται στην μοναδική εμπειρία που θα ζήσουν οι ταξιδιώτες, συνοδευόμενη πάντα με το ανάλογο φωτογραφικό υλικό.

Tags: Ξενοδοχειακά Websites, Ξενοδοχειακό Blog Περιεχομένου, Hotel Digital Marketing,

Ας Δουλέψουμε Μαζί

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσετε