Κατασκευή Ιστοσελίδων Ηράκλειο Κρήτης

22 Αυγούστου 2018

Κατασκευή Ιστοσελίδων

H Effectlab παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων και πάντα με γνώμονα την απόδοση της επένδυσης για τον πελάτη της μπορεί και παραδίδει καλοσχεδιασμένες και λειτουργικές ιστοσελίδες, φιλικές προς τα κινητά τηλέφωνα, tablets, προσφέροντας μια ποιοτική εμπειρία χρήστη.

Δίνοντας προσοχή σε κάθε καινούργιο έργο με ιδιαίτερη πρόκληση όσον αφορά τις λεπτομέρειες για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας https://el.wikipedia.org/wiki/Κατασκευή_ιστοσελίδων και με σωστή στρατηγική μπορεί και παραδίδει ένα άριστο αποτέλεσμα για την Online παρουσία της εταιρικής σας ταυτότητας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα έργα μας εδώ.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Ηράκλειο Κρήτης
Κατασκευή Ιστοσελίδων Ηράκλειο Κρήτης

Διαχείριση Περιεχομένου (Content Management System)

Πρόκειται για μια εύχρηστη εφαρμογή διαχείρισης περιεχομένου με δυνατότητες παραμετροποίησης σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών.

Η εφαρμογή διαχείρισης περιεχομένου (CMS) λειτουργεί ως διαδικτυακή εφαρμογή (Web Based User Interface) σε όλους τους διαδεδομένους browsers (Chrome, Safari, Firefox κλπ.) και είναι απόλυτα εύχρηστη προς τους διαχειριστές των διαδικτυακών τόπων.

Φιλοξενία (Hosting) Ιστοσελίδων

Η Effectlab παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες φιλοξενίας στους διαδικτυακούς τόπους που αναπτύσσει για την άριστη τεχνική υποστήριξή τους. Η φιλοξενία των ιστοσελίδων γίνεται σε κορυφαία Data Centers της Ευρώπης, παρέχοντας έτσι εγγυημένη απόδοση και γρήγορες ταχύτητες.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Ηράκλειο Κρήτης

Διασφάλιση Ποιότητας

Οι εργασίες περάτωσης ενός διαδικτυακού έργου από την Effectlab προϋποθέτουν την απαραίτητη μέριμνα για τη διασφάλιση ποιότητας που χαρακτηρίζει τα έργα μας.

Εκπαίδευση

Εκπαίδευση των ατόμων τα οποία θα προκαθορίσει ο πελάτης στη χρήση της online διαχείρισης του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου.

Υποστήριξη

Τεχνική κάλυψη (Δωρεάν) σε οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν από την διαχείριση σε όλη τη διάρκεια χρήσης του διαδικτυακού τόπου και φιλοξενίας του από την Effectlab.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε στο 2810 335608.

Tags: Κατασκευή Ιστοσελίδων, Κατασκευή Site, Ηράκλειο Κρήτης,

Ας Δουλέψουμε Μαζί

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσετε