Κατασκευή Ιστοσελίδων Ηράκλειο Κρήτης

07 Μαρτίου 2019

Κατασκευή Ιστοσελίδων

H Effectlab παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κατασκευής ιστοσελίδων και πάντα με γνώμονα την απόδοση της επένδυσης για τον πελάτη της μπορεί και παραδίδει καλοσχεδιασμένες και λειτουργικές ιστοσελίδες, φιλικές προς τα κινητά τηλέφωνα, tablets, προσφέροντας μια ποιοτική εμπειρία χρήστη.

Δίνοντας προσοχή σε κάθε καινούργιο έργο με ιδιαίτερη πρόκληση όσον αφορά τις λεπτομέρειες για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας και με σωστή στρατηγική μπορεί και παραδίδει ένα άριστο αποτέλεσμα για την Online παρουσία της εταιρικής σας ταυτότητας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Χαρακτηριστικά Κατασκευής Ιστοσελίδων

  • Γρήγορη ταχύτατα φόρτωσης
  • Φιλικά websites στο Google
  • Ιστοσελίδες responsive
  • Άριστη ποιότητα κατασκευής
  • Κατασκευή ιστοσελίδων με εύχρηστο σύστημα διαχείρισης (CMS)
  • Τεχνική Υποστήριξη μετά την πώληση

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα έργα μας εδώ.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Ηράκλειο Κρήτης
Κατασκευή Ιστοσελίδων Ηράκλειο Κρήτης

Στατικές Ιστοσελίδες

Παρέχουμε τη δυνατότητα κατασκευής στατικών ιστοσελίδων (static web pages), των οποίων το περιεχόμενο οδηγείτε στον χρήστη στη δομή που είναι αποθηκευμένο στον διακομιστή (web server), σε μορφή HTML, με φωτογραφίες και κείμενα.

Εξασφαλίστε ένα σύγχρονο και εύχρηστο website, που θα αποτελεί μια οικονομική λύση, με εύκολη πλοήγηση στην πληροφορία και λειτουργικότητα. Σας εγγυόμαστε ότι θα έχετε ένα άρτιο δημιούργημα, σχεδιασμένο πάνω στις δικές σας ανάγκες.

Δυναμικές Ιστοσελίδες

Δημιουργούμε δυναμικές ιστοσελίδες responsive (dynamic web pages), με κορυφαία ταχύτητα σε browsers, με προγραμματισμό PHP και με ισχυρό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου.

Μια δυναμική ιστοσελίδα σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή προβολή της επιχείρησής σας στην διαδικτυακή αγορά. Είναι αξιόπιστη και μπορείτε πολύ εύκολα να αλλάξετε τις πληροφορίες της ιστοσελίδας σας, όπως φωτογραφίες και άρθρα.

Διαχείριση Περιεχομένου (Content Management System)

Πρόκειται για μια εύχρηστη εφαρμογή διαχείρισης περιεχομένου με δυνατότητες παραμετροποίησης σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών.

Η εφαρμογή διαχείρισης περιεχομένου (CMS) λειτουργεί ως διαδικτυακή εφαρμογή (Web Based User Interface) σε όλους τους διαδεδομένους browsers (Chrome, Safari, Firefox κλπ.) και είναι απόλυτα εύχρηστη προς τους διαχειριστές των διαδικτυακών τόπων.

Φιλοξενία (Hosting) Ιστοσελίδων

Η Effectlab παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες φιλοξενίας στους διαδικτυακούς τόπους που αναπτύσσει για την άριστη τεχνική υποστήριξή τους. Η φιλοξενία των ιστοσελίδων γίνεται σε κορυφαία Data Centers της Ευρώπης, παρέχοντας έτσι εγγυημένη απόδοση και γρήγορες ταχύτητες.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Ηράκλειο Κρήτης

Διασφάλιση Ποιότητας

Οι εργασίες περάτωσης ενός διαδικτυακού έργου από την Effectlab προϋποθέτουν την απαραίτητη μέριμνα για τη διασφάλιση ποιότητας που χαρακτηρίζει τα έργα μας.

Εκπαίδευση

Εκπαίδευση των ατόμων τα οποία θα προκαθορίσει ο πελάτης στη χρήση της online διαχείρισης του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου.

Υποστήριξη

Τεχνική κάλυψη (Δωρεάν) σε οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν από την διαχείριση σε όλη τη διάρκεια χρήσης του διαδικτυακού τόπου και φιλοξενίας του από την Effectlab.

Ηράκλειο Κρήτης

Το Ηράκλειο είναι η μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης και έδρα του Δήμου Ηρακλείου, καθώς και ο μεγαλύτερος λιμένας του νησιού και το τέταρτο μεγαλύτερο αστικό κέντρο της χώρας. Ο Δήμος Ηρακλείου, όπως προέκυψε με το πρόγραμμα Καλλικράτης, είναι ο τέταρτος πολυπληθέστερος της χώρας με 173.993 κατοίκους. Βικιπαίδεια.

Περιοχές Εξυπηρέτησης Κατασκευής Ιστοσελίδων

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε στο 2810 335608.

Tags: Κατασκευή Ιστοσελίδων, Κατασκευή Site, Web Design,

Ας Δουλέψουμε Μαζί

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσετε