Τάσεις για την Κατασκευή Ιστοσελίδων και Trends

07 Μαΐου 2017

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Ghost Buttons (Κουμπιά Φάντασμα)

Μία από τις ταχύτερα αυξανόμενες τάσεις στο web design είναι τα ghost buttons. Αυτό το ύφος χρησιμοποιεί ένα ενιαίο χρώμα φόντου και φαινομενικά μια τρισδιάστατη εμφάνιση.

Λίστα Χαρακτηριστικών Με Εικόνες

Εταιρίες και εφαρμογές κινητών τους αρέσει να χρησιμοποιούν γραφικά και μπλοκ κειμένου για να περιγράψουν τα χαρακτηριστικά τους. Τις περισσότερες φορές, θα βρείτε αυτά τα χαρακτηριστικά στην αρχική σελίδα σε μια λίστα σε συνδυασμό με μικρά εικονίδια.

Πλέγμα Based Διατάξεις

Είναι δύσκολο να πούμε πότε ακριβώς αυτό το στυλ σχεδιασμού έγινε δημοφιλής, αλλά είναι σίγουρα μια αγαπημένη επιλογή από πολλούς σχεδιαστές. Τα πλέγματα πάντα έπαιζαν βασικό ρόλο στο web design.

Animation

Πολλά πράγματα έρχονται μαζί για να κάνουν το animation ένα ανερχόμενο αστέρι στο σύγχρονο web design. Το animation βοηθά ένα δικτυακό τόπο να ξεχωρίζει και να κατατάσσει περισσότερο περιεχόμενο σε μικρότερο χώρο.

Διατάξεις Split-screen

Αν υπάρχουν διαφορετικοί τύποι προϊόντων, υπηρεσιών, ή κατηγοριών, που θέλετε να χωρίσετε σε μια ιστοσελίδα, με τη χρήση διαίρεσης οθόνης σε δυο ίσα μέρη, μπορείτε να το κάνετε πιο γρήγορα.

Video

Το βίντεο παρέχουν στους χρήστες μια ματιά τι μπορεί κάνει μια εταιρεία, η οποία με τη σειρά τους δημιουργούν εμπιστοσύνη. Μόλις οι χρήστες εμπιστεύονται μια ιστοσελίδα, είναι πολύ πιο πιθανό να τους μετατρέψετε σε πελάτες.

Vector Εικόνες

Καθώς η πυκνότητα των pixel των οθονών αυξάνεται, μεγάλα αρχεία bitmap είναι πιο δύσκολο να βελτιστοποιηθούν και αρχεία SVG γίνονται όλο και πιο ελκυστικά τόσο για την επεκτασιμότητα τους όσο και για το μέγεθος του αρχείου.

Tags: Κατασκευή Ιστοσελίδων, Video,

Ας Δουλέψουμε Μαζί

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσετε