Content Marketing for Hotels Greece

06 September 2019

Content Marketing for Hotels

Το marketing περιεχομένου δημιουργεί στρατηγικά το περιεχόμενο της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου σας που θα προσελκύσει την ιδανική αγορά που στοχεύετε.

Έτσι ο επισκέπτης μπορεί στη συνέχεια να σας γνωρίσει, να σας ευχαριστήσει και να σας εμπιστευτεί περισσότερο και τελικά να μετατραπεί σε πελάτη. Ουσιαστικά, επιδιώκετε να καθιερωθείτε στον χώρο σας, να διασκεδάσετε τους χρήστες σας και να τους εκπαιδεύσετε.

Εκτός από τη δημιουργία περιεχομένου, πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενο στέλνει τα κατάλληλα σήματα κατάταξης στο Google, διασφαλίζοντας ότι είναι πολύτιμα για τον επισκέπτη και ότι το περιεχόμενο είναι μοναδικό.

Το marketing περιεχομένου είναι παντού και κανείς δεν θέλει να διαβάσει το ίδιο άρθρο για εκατοστή φορά με διαφορετική φωνή λέγοντας το ίδιο πράγμα.

Όταν το περιεχόμενο είναι μεγάλο, συνδέεται με άλλες ιστοσελίδες. Αυτοί οι σύνδεσμοι (links) αποτελούν σημαντικό μέρος του τρόπου με τον οποίο το Google αξιολογεί την ιστοσελίδα σας για να την ταξινομήσει. Με αυτό τον τρόπο οδηγείτε την κυκλοφορία, αλλά στέλνετε επίσης ένα θετικό μήνυμα στο Google ότι η ιστοσελίδα σας αξίζει υψηλότερη κατάταξη για τους όρους που στοχεύετε στο περιεχόμενό σας.

Tags: Content Marketing for Hotels, Content Marketing,

Let's Work Together

Get in touch with us to get started