E-shop Promotion with advertising on Google

06 September 2019

E-shop Promotion with advertising on Google

Οι διαφημίσεις Google AdWords χωρίζονται σε 2 κατηγορίες

  • Google AdWords Search
  • Google AdWords Display Network

Οι διαφημίσεις Google Adwords Search είναι αυτές που εμφανίζονται στην σελίδα του Google όταν κάνουμε μια αναζήτηση.

Οι διαφημίσεις Google AdWords Display Network είναι αυτές που εμφανίζονται στο μεγαλύτερο ποσοστό των ιστοσελίδων με την μορφή Βanners φωτογραφιών Video η απλού κειμένου.

Με τις Διαφημίσεις Google Adwords μπορείτε να επιτύχετε άμεσα αποτελέσματα τα οποια είναι ορατά μέσα σε λίγες ώρες. Πολλές φορές πελάτες μας έκαναν απόσβεση στην επένδυση τους μέσα σε λίγες μόλις μέρες!

Οι διαφημίσεις Google AdWords είναι μια από τις πιο τίμιες μορφές διαφήμισης μιας και πληρώνετε μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας, για να επισκεφτεί τον ιστότοπό σας ή για να σας καλέσει. Με άλλα λόγια, μόνο όταν η διαφήμισή σας έχει αντίκρισμα.

Ένα άλλο καλό είναι ότι εσείς αποφασίζετε για το ποσό που θα επενδύσετε. Μπορείτε απλά να ξεκινήσουμε με τον ημερήσιο προϋπολογισμό που μπορείτε να διαθέσετε και στη συνέχεια τον προσαρμόζουμε ανάλογα με τα αποτελέσματά μας. Πολλές επιχειρήσεις κάνουν μια καλή αρχή με προϋπολογισμό μόνο με 50€ το μήνα!

E-shop Promotion with advertising on Google Greece

Γιατί να επιλέξετε εμάς για την δημιουργία και την διαχείριση των καμπανιών Google Adwords?

  1. Γιατί η Effectlab έχει εξειδικευμένο προσωπικό που ενημερώνεται καθημερινά για τις νέες τεχνολογίες του Google, παρακολουθεί σεμινάρια και πιστοποιείται συνεχώς σε θέματα Google AdWords.

  2. Γιατί έχουμε την απόλυτη υποστήριξη! (Σε περίπτωση συνεργασίας θα έχετε πάντα δίπλα σας έναν συνεργάτη με τον οποίον θα μπορείτε να επικοινωνείτε όλες τις μέρες και τις ώρες μέσω τηλεφώνου η chat για οτιδήποτε θέλετε).

Tags: E-shop Promotion, Google Advertising, Google AdWords,

Let's Work Together

Get in touch with us to get started