E-shop SEO Greece

06 September 2019

E-shop SEO Greece

Η κατασκευή e-shop με SEO (Search Engine Optimization) αφορά τον σχεδιασμό και την κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι βελτιστοποιημένο για τα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Με τον όρο βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης, ή πιο γνωστό ως SEO, αναφερόμαστε σε όλες εκείνες τις διαδικασίες που πραγματοποιούνται σε ένα e-shop, προκειμένου να εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

E-shop SEO Greece

Γιατί χρειάζομαι κατασκευή e-shop με SEO;

Βασικός στόχος κάθε κατασκευής e-shop είναι η πώληση προϊόντων σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό πελατών.

Κάθε επιχειρηματίας επιδιώκει στην αύξηση των πωλήσεών του. Αυτός είναι και ο λόγος που θα χρειαστείτε την βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης.

Η διαδικτυακή αγορά είναι πλέον μεγαλύτερη με ολοένα και περισσότερο κόσμο να επιλέγει να αναζητήσει τα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν στο διαδίκτυο.

Βελτιστοποιώντας το SEO του ηλεκτρονικούς σας καταστήματος καταφέρνετε να ανέλθετε στην κορυφή των αποτελεσμάτων, με συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά και για τα προϊόντα που επιθυμείτε, εξασφαλίζοντας στην επιχείρησή σας νέους πελάτες.

Ποιος ο λόγος να έχετε ένα e-shop αν κανένας δεν το επισκέπτεται;

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Ένας από τους βασικότερους λόγους που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τον ανταγωνισμό είναι η συνεχής ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις στους αλγόριθμους των μηχανών αναζήτησης.

Ο τρόπος με τον οποίο το Google και οι υπόλοιπες μηχανές αναζήτησης κατατάσσουν τα αποτελέσματά τους, συνεχώς αλλάζει. Εμείς βρισκόμαστε σε συνεχή εγρήγορση προκειμένου να μελετήσουμε τις συγκεκριμένες αλλαγές και να προσφέρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στους πελάτες μας. Διαθέτουμε όλη την απαιτούμενη πείρα και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό προκειμένου να το επιτύχουμε.

Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου την βελτιστοποίηση του e-shop σας και σας προωθούμε στην πρώτη σελίδα του Google εγγυημένα.

Χρησιμοποιώντας βέλτιστες πρακτικές και πλήρως ασφαλείς (white-hat) τεχνικές SEO καταφέρνουμε να σας φέρουμε στην κορυφή χωρίς να κινδυνεύετε από κάποια τιμωρία του Google.

Έχοντας μια τεράστια εμπειρία στο SEO, καταφέρνουμε να αυξήσουμε τις πωλήσεις σας και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Τι περιλαμβάνει η κατασκευή e-shop με seo;

Όπως και σε οποιοδήποτε άλλη κατασκευή e-shop, έτσι και στην κατασκευή e-shop με SEO συμπεριλαμβάνετε ο πλήρης σχεδιασμός και η κατασκευή ενός ολοκληρωμένου, λειτουργικού ηλεκτρονικού καταστήματος.

Η διαφορά είναι στο πλήθος των πρόσθετων ενεργειών που πραγματοποιούνται πάνω στην ιστοσελίδα σας προκειμένου να είναι φιλική και βελτιστοποιημένη στις μηχανές αναζήτησης.

Ενδεικτικά μερικές από τις ενέργειες που πραγματοποιούνται στο e-shop σας προκειμένου να σκαρφαλώσει στην κορυφή του Google είναι:

  • Βελτιστοποίηση της ασφάλειας και προσθήκη πρωτοκόλλου κρυπτογράφησης (SSL)
  • Βελτιστοποίηση της ταχύτητας / μείωση του χρόνου φόρτωσης
  • Προσθήκη πρωτότυπου, μοναδικού και ποιοτικού περιεχομένου
  • Εύρεση των κατάλληλων λέξεων κλειδιών για το κατάστημα και τα προϊόντα σας και τη σωστή χρήση τους μέσα στις σελίδες.
  • Βελτιστοποίηση meta τίτλων και περιγραφών

Tags: E-shop, SEO, Search Engine Optimization,

Let's Work Together

Get in touch with us to get started