Hotel Digital Marketing Crete

06 September 2019

Hotel Digital Marketing

Hotel Digital Marketing

Oι υπηρεσίες Hotel Digital Marketing συνεισφέρουν σε μία αποδοτική προώθηση των ποιοτικών χαρακτηριστικών του ξενοδοχείου, φέρνουν σε επαφή τους παλιούς επισκέπτες με τους καινούργιους και δημιουργούν μία καλή εικόνα και φήμη για το κατάλυμα σας.

Στρατηγική Marketing

Η επιτυχία μίας επιχείρησης, βασίζεται πολλές φορές στην ικανότητα της να επικοινωνήσει σωστά αυτά που προσφέρει με την υπόλοιπη αγορά, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα.

Η υπηρεσία που προσφέρουμε, περιλαμβάνει την αξιολόγηση της επιχείρησης σας, την ανάλυση της αγοράς και την χάραξη μίας στρατηγικής που σε συνδυασμό με τις συμβουλευτικές μας υπηρεσίες μπορεί να σας κατευθύνει σωστά, προκειμένου να καλλιεργήσετε μία ανοδική πορεία στον ψηφιακό κόσμο.

Hotel Digital Marketing Crete

Hotel Website Design

Η ομάδα μας μπορεί να σας βοηθήσει να κατασκευάσετε ένα δικτυακό τόπο που θα παράγει πραγματικά αποτελέσματα. Ήρθε η ώρα να πάρετε στα σοβαρά την ιστοσελίδα σας και να τη μετατρέψουμε σε ένα υπερήφανο πρεσβευτή για το ξενοδοχείο σας και σε ένα γνήσιο επιχειρηματικό εργαλείο.

  • User Experience Research
  • Conversion Optimisation
  • Responsive & Mobile Friendly

Βελτίωση για άμεσες κρατήσεις

Με σωστή διαδικασία σκέψης, μια ιστοσελίδα μπορεί να σχεδιαστεί και να παράγει απίστευτα αποτελέσματα για το ξενοδοχείο σας.

Το SEO και η στρατηγική μάρκετινγκ ενισχύει τους επισκέπτες στο site σας, ενώ το καλό UX και η βελτιστοποίηση μετατροπής σας βοηθά να αξιοποιήσετε στο έπακρο την τρέχουσα κυκλοφορία.

Αν το σχέδιο είναι σωστό και η στρατηγική σωστά προγραμματισμένη το μόνο που έχει απομείνει είναι ένα χαμόγελο. Απελευθερώστε τις άμεσες κρατήσεις!

Hotel Online Advertising

Κατανοούμε την ανάγκη για την πραγματική απόδοση της επένδυσης σας και τα αποτελέσματα που επηρεάζουν την κερδοφορία του ξενοδοχείου σας. Ας αποδείξουμε τη δύναμη της Online διαφήμισης για το ξενοδοχείο σας με πραγματικά αποτελέσματα.

  • Google AdWords
  • Google Hotel Ads
  • Social Media
  • Email Marketing
Hotel Digital Marketing Crete

Hotel Social Media

Mία ολοκληρωμένη υπηρεσία Social Media ειδικά σχεδιασμένη για ξενοδοχεία.

Περιλαμβάνει την δημιουργία στρατηγικής, διαχείριση, Digital PR, Crisis Management και ανάλυση, προκειμένου το εκάστοτε κατάλυμα να έχει την πιο αποδοτική πορεία σε ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της νέας εποχής του Τουρισμού!

Hotel Blogging

Στο κέντρο κάθε πετυχημένης, επαγγελματικής καμπάνιας Digital Marketing, βρίσκεται ένα Blog. Το Blog αποτελεί την τέλεια πλατφόρμα για να επικοινωνήσετε με τους πελάτες σας με ενημερωτικό περιεχόμενο. Τα Blog προσφέρουν εξαιρετικές ευκαιρίες για να συνδυάσετε διαφορετικές στρατηγικές Digital Marketing, που με τον κατάλληλο τρόπο μπορούν να γίνουν ο τέλειος συνεργάτης σε καμπάνιες SEO και Social Media.

Hotel Copywriting

Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας μπορεί να ελκύονται από τα ωραία εικαστικά και το καλό design, όμως τελικώς δίνουν έμφαση στο περιεχόμενο.

Αναγνωρίζοντας τα παραπάνω, οι μηχανές αναζήτησης και πρωτίστως το Google, στο πλαίσιο αξιολόγησης μίας σελίδας, εξετάζουν το περιεχόμενο και τις λέξεις-κλειδιά για συνάφεια. Η υπηρεσία του Copywriting προσφέρει την συγγραφή και επιμέλεια κειμένων, ούτως ώστε να καταφέρετε να προσελκύσετε το ενδιαφέρον τόσο των επισκεπτών όσο και των μηχανών αναζήτησης.

Hotel Email Marketing

Το Email Marketing παραμένει ένας από τους ισχυρότερους συμμάχους στον χώρο της προώθησης, αφού επιτρέπει την μεγάλη απήχηση με μικρό κόστος, ενώ την ίδια στιγμή επιτυγχάνει ισχυρή διείσδυση.

Η εφαρμογή μας επιτρέπει τον σχεδιασμό και αποστολή E-mail με εύκολο και αποδοτικό τρόπο και την ταυτόχρονη λήψη στατιστικών για πιο αναλυτική γνώση επί της συμπεριφοράς των πελατών σας.

Hotel Inbound Marketing

Μετατρέψτε τον επισκέπτη της ιστοσελίδας σε πελάτη και αυξήστε τα κέρδη της επιχείρησής σας. Δημιουργήσετε περιεχόμενο πλήρως επικεντρωμένο στο προφίλ των πελατών σας και πραγματοποιήστε πωλήσεις μέσω αποδοτικών στρατηγικών marketing.

Hotel Digital Marketing Crete

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα κιόλας και ξεκινήστε κάτι όμορφο και αποδοτικό για το κατάλυμα σας.

Tags: Hotel Digital Marketing, Hotel Social Media, Hotel Google AdWords,

Let's Work Together

Get in touch with us to get started