Hotel Website Design Cost

06 September 2019

Hotel Website Design Cost

Μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις που μας κάνουν είναι ποιο είναι το κόστος κατασκευής μιας ιστοσελίδας για ένα ξενοδοχείο. Το κόστος εξαρτάται πάντα από τις συγκεκριμένες ανάγκες του εκάστοτε project. Ο σκοπός αυτού του άρθρου είναι να σας δώσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με την τιμολόγηση της κατασκευής ιστοσελίδων για ξενοδοχεία.

Κάθε ξενοδοχείο έχει προσαρμοσμένες απαιτήσεις για μια νέα ιστοσελίδα. O κάθε ιδιοκτήτης τουριστικής επιχείρησης έχει προσαρμοσμένες προτιμήσεις.
Πρόκειται για μια πολύ σημαντική αγορά και συχνά απαιτεί σημαντική επένδυση σε χρόνο και χρήμα. Είναι σημαντικό λοιπόν να επιλέξετε μια εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων που να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας.

Ας δούμε ορισμένους από τους ουσιαστικούς παράγοντες που θεωρούμε στην Effectlab ότι είναι σημαντικοί για τη δημιουργία μιας νέας ιστοσελίδας και πως επηρεάζουν το κόστος κατασκευής.

Γρήγορη σημείωση: Δεν έχουμε έτοιμα πακέτα ιστοσελίδων. Αντίθετα, δημιουργούμε προσαρμοσμένες λύσεις, των οποίων το κόστος εξαρτάται από τις εκάστοτε απαιτήσεις.

Hotel Website Design Cost

Σχεδίαση

Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη για τη νέα σας ιστοσελίδα είναι ο σχεδιασμός. Θέλετε μια τυποποιημένη και γενικευμένη εμφάνιση ή προτιμάτε ένα προσαρμοσμένο, μοναδικό σχεδιασμό που αντανακλά τη μοναδική αίσθηση και προσωπικότητα του εμπορικού σας σήματος;

Όταν παίρνετε ένα προσχέδιο ιστοσελίδας, από μια εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων, που είναι σχετικά φθηνό, είναι πιθανό η εταιρεία με χαμηλότερες τιμές να χρησιμοποιήσει ένα έτοιμο template.

Από την άλλη πλευρά, όταν ένας σχεδιαστής ιστοσελίδων θα δουλέψει από έναν κενό καμβά για να δημιουργήσει την εμφάνιση και τα γραφικά το κόστος κατασκευής της ιστοσελίδας ανεβαίνει. Αυτό γίνετε επειδή ένας σχεδιαστής δημιουργεί το νέο σας site από την αρχή.

Στην Effectlab ειδικευόμαστε στο σχεδιασμό προσαρμοσμένων ιστοσελίδων που αντικατοπτρίζουν την αισθητική, τη μοναδικότητα καθώς και την βέλτιστη διάταξη για την οργάνωση του περιεχόμενου σας στη σελίδα.

Με τη δημιουργία της νέας σας ιστοσελίδας, μπορούμε επίσης να διασφαλίσουμε ότι έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί σε όλες τις συσκευές και μεγέθη οθόνης. Αυτό το ονομάζουμε Responsive Design. Το οποίο σημαίνει ότι έχετε μια ιστοσελίδα που προσαρμόζετε αυτόματα για να ταιριάζει στα μεγέθη οθόνης της συσκευής των επισκεπτών σας.

Hotel Website Design Cost

SEO

Κάθε κατασκευή ιστοσελίδων και εταιρία ψηφιακού marketing έχει τα δικά της πρότυπα για το τι θεωρεί ως μέρος της βασικής διαδικασίας σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων.

Ορισμένες εταιρίες δημιουργούν απλά το σχέδιο και στη συνέχεια κατασκευάζουν μια στατική ιστοσελίδα. Άλλοι δημιουργούν το σχέδιο, το κείμενο, τις εικόνες και τη λειτουργικότητα που σας επιτρέπει να κάνετε τις ενημερώσεις μόνοι σας.

Όμως η ιστοσελίδα σας πρέπει εκτός από το να είναι ελκυστική, πρέπει να είναι και φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης. Έτσι θα μπορεί να βρεθεί το ξενοδοχείο σας σε υψηλές θέσεις στις μηχανές αναζήτησης και ουσιαστικά να έχετε περισσότερες κρατήσεις.

Για περισσότερα από 10 χρόνια, εμείς στην Effectlab βοηθάμε τα ξενοδοχεία να βρεθούν στην κορυφή των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης. Η εμπειρία μας έχει δείξει ότι υπάρχουν κάποια βασικά στοιχεία του SEO που χρειάζεται μια νέα ιστοσελίδα.

Μερικά από τα βασικά στοιχεία που εφαρμόζουν οι ειδικοί του SEO για κάθε νέα ιστοσελίδα περιλαμβάνουν: διεξαγωγή έρευνας λέξεων-κλειδιών, δημιουργία μετα-περιγραφών φιλικών προς το Google, διατήρηση του SEO από την υπάρχουσα ιστοσελίδα και προσαρμογή του κώδικα με τέτοιο τρόπο ώστε να βελτιωθεί η ταχύτητα φόρτωσης.

Θα μπορούσατε να δώσετε μερικές χιλιάδες ευρώ μόνο για να υλοποιηθούν αυτές οι βασικές τεχνικές SEO. Ωστόσο, μέχρι τότε, η έλλειψη προβολής μπορεί να σας κοστίσει επισκέπτες, και νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Hotel Website Design Cost

Διαμόρφωση Σελίδας

Ο τρόπος με τον οποίο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας είναι τοποθετημένο ορίζεται από αυτό που ονομάζουμε διάταξη σελίδας. Δημιουργούνται διαφορετικές διατάξεις για την οπτική ενίσχυση του κειμένου, των φωτογραφιών και άλλων π.χ. Gallery.

Οι περισσότερες ιστοσελίδες έχουν μία διάταξη που έχει δημιουργηθεί ειδικά για την αρχική σελίδα και στη συνέχεια μία πρόσθετη διάταξη που έχει δημιουργηθεί για τις δευτερεύοντες σελίδες. Ενώ σχεδόν κάθε ιστοσελίδα έχει τουλάχιστον αυτές τις δύο βασικές διατάξεις, μερικές φορές είναι λογικό να δημιουργηθούν πρόσθετες διατάξεις για συγκεκριμένα τμήματα. Όλα γίνονται ανάλογα με τον τύπο περιεχομένου που θέλετε να βλέπουν οι επισκέπτες σας.

Οι πρόσθετες διατάξεις σελίδας μπορούν να βελτιώσουν δραστικά την εμπειρία του χρήστη, διευκολύνοντας τους επισκέπτες να δουν όλες τις πληροφορίες, να περιηγηθούν και να αλληλεπιδράσουν με το περιεχόμενο σας.

Φυσικά, στην κατασκευή ιστοσελίδων πρέπει να συμπεριληφθεί υπόψη ο σχεδιασμός πολλαπλών σελίδων. Κάτι που είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους θα λάβετε μια σειρά από διαφορετικά σχέδια. Αυτό όμως μπορεί να επηρεάσει το κόστος κατασκευής της ιστοσελίδας.

Ωστόσο, αυτό το κόστος είναι πραγματικά μόνο η τιμή για να δώσετε στους επισκέπτες σας μια καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Εάν οι πληροφορίες στη σελίδα σας δεν είναι καλά οργανωμένες τότε οι επισκέπτες θα είναι δύσκολο να περιηγηθούν.

Οι σχεδιαστές και προγραμματιστές της Effectlab όχι μόνο έχουν τη διορατικότητα για να καθορίσουν πότε είναι σκόπιμο να δημιουργήσουν πρόσθετες διατάξεις αλλά έχουν επίσης την ικανότητα να δημιουργούν προσαρμοσμένες διατάξεις που εμφανίζουν τις πληροφορίες σας με τέτοιο τρόπο ώστε να διευκολύνουν τους επισκέπτες να βρουν αυτό που ψάχνουν.

Hotel Website Design Cost

Κείμενα και Φωτογραφίες

Εάν προγραμματίζετε να επανασχεδιάσετε μία υπάρχουσα ιστοσελίδα ή να ξεκινήσετε μία ολοκαίνουργια, δημιουργώντας τα κείμενα και τις φωτογραφίες από την αρχή αυτό θα επηρεάσει το συνολικό κόστος της κατασκευής της ιστοσελίδας.

Εάν μπορείτε να συγκεντρώσετε όλα τα κείμενα και τις φωτογραφίες για την σελίδα σας, τότε θα εξοικονομήσετε χρήματα γλυτώνοντας το κόστος που θα σας χρεώσει μία εταιρία. Με βάση την εμπειρία μας, οι περισσότερες εταιρείες αναλαμβάνουν αυτή τη διαδικασία.

Όταν πρόκειται για τις φωτογραφίες, συνιστούμε συνήθως τις ακόλουθες επιλογές:

  • Έναν επαγγελματία φωτογράφο που μπορεί να τραβά φωτογραφίες υψηλής ποιότητας.
  • Αγορά Stock φωτογραφιών που θα χρησιμοποιηθούν στην ιστοσελίδα σας .
Hotel Website Design Cost

Κόστος & Υπολογισμός

Τώρα που καταλαβαίνετε καλύτερα τους παράγοντες για την κατασκευή ιστοσελίδων που βοηθούν τις σημερινές επιχειρήσεις να είναι πιο επιτυχείς, ας συζητήσουμε το τυπικό κόστος για μια νέα ιστοσελίδα.

Ανάλογα με το μέγεθος και την πολυπλοκότητα της ιστοσελίδας, μαζί με τους παράγοντες που αναφέρθηκαν παραπάνω, συνήθως ξεκινούν από περίπου 800€. Η ακριβής τιμή εξαρτάται από τις συγκεκριμένες ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε πελάτη. Υπάρχουν πολλοί άλλοι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την προσφορά μίας ιστοσελίδας.

Για να αποκτήσετε μια ιδέα για το κόστος κατασκευής ιστοσελίδας κάλο θα ήταν να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να τηλεφωνήσετε στο 2810 335608. Έτσι θα αξιολογήσουμε τις απαιτήσεις σας καλύτερα και θα μπορέσουμε να προσδιορίσουμε εάν είναι κατάλληλες για τις ανάγκες σας.

Tags: Hotel Website Design Cost,

Let's Work Together

Get in touch with us to get started