Hotel Website Upgrade Greece

06 September 2019

Hotel Website Upgrade

Όταν κατασκευάσετε για πρώτη φορά την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας, σίγουρα βεβαιωθήκατε ότι ο σχεδιασμός της ήταν εντυπωσιακός, περιείχε χρήσιμα χαρακτηριστικά και τελευταίας γενιάς τεχνολογία για να εξασφαλίσει ότι θα προσελκύσει νέους ταξιδιώτες.

Ωστόσο, τα πρότυπα αλλάζουν και η κατασκευή ιστοσελίδων για ξενοδοχεία εξελίσσεται ταχύτατα και μία ξεπερασμένη ιστοσελίδα που δεν συμφωνεί με τα ισχύοντα πρότυπα δεν είναι ελκυστική.

Υπάρχουν ορισμένα χαρακτηριστικά που πρέπει να συμπεριλάβετε στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας ώστε να τραβήξετε την προσοχή των σημερινών ταξιδιωτών.

Η Effectlab είναι άρτια καταρτισμένη στην κατασκευή ιστοσελίδων για ξενοδοχεία, ώστε να μπορεί να ενσωματώσει άψογα τη λειτουργικότητα που χρειάζεστε για να προσφέρετε στους πελάτες σας.

Hotel Website Upgrade

Responsive Σχεδιασμός Ιστοσελίδων για Ξενοδοχεία

Οι σημερινοί ταξιδιώτες ψάχνουν τις ιστοσελίδες των ξενοδοχείων από οπουδήποτε, είτε βρίσκονται σε κάποιο αεροδρόμιο, είτε είναι στην εργασία τους, είτε σερφάρουν με το κινητό τους.

Πρέπει λοιπόν να δοθεί σημασία ότι η ιστοσελίδα είναι φιλική προς το κινητά και προσαρμόζεται άψογα, ανεξάρτητα από τι συσκευή ο χρήστης χρησιμοποιεί.

Όλα τα βασικά στοιχεία της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων των γραμματοσειρών και των φωτογραφιών, πρέπει να προσαρμόζονται αυτόματα έτσι ώστε να είναι εύκολο να μπορεί να τα δει κάποιος ανεξάρτητα από το μέγεθος της οθόνης του.

Hotel Website Upgrade

Στρατιγική SEO

Για να αποκτήσει η ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας την υψηλότερη δυνατή προβολή στις αναζητήσεις στο διαδίκτυο, πρέπει να διασφαλιστεί ότι όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου πρέπει να ακολουθεί τις βέλτιστες πρακτικές Search Engine Optimization για τις μηχανές αναζήτησης.

Πρέπει να συμπεριληφθούν λέξεις-κλειδιά μακράς διαρκείας και φράσεις-κλειδιά που ακούγονται σαν λεκτικές ερωτήσεις για την αύξηση της θέσης της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης. Επίσης πρέπει να συμπεριλάβετε εικόνες και βίντεο σχετικά με τις υπηρεσίες σας.

Hotel Website Upgrade

Σύνδεση με τα Social Media

Για να οικοδομήσετε ένα μεγάλο πελατολόγιο, θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε το Social Media Marketing στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας.

Έτσι μπορείτε να προσεγγίσετε νέους πελάτες, και να χτίσετε την εμπιστοσύνη που μετατρέπει έναν περιστασιακό επισκέπτη σε έναν αφοσιωμένο πελάτη. Η κατασκευή ιστοσελίδων για ξενοδοχεία πρέπει να περιλαμβάνει ολοκληρωμένη σύνδεση με τις μεγάλες πλατφόρμες Social Media ώστε να διευρύνετε τις υπηρεσίες σας.

Hotel Website Upgrade

Μηχανή Κρατήσεων

Εάν προσπαθείτε να μάθετε πώς να αυξήσετε τις απευθείας κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας σας στο ξενοδοχείο, ξεκινήστε με μία ισχυρή μηχανή κρατήσεων που θα ενθαρρύνει τους επισκέπτες να κάνουν κράτηση.

Η μηχανή κρατήσεων πρέπει είναι λειτουργική, με απλή σχεδίαση και εύκολη στην πλοήγηση της.

Πρέπει να γίνετε όσο το δυνατόν ευκολότερο για τους επισκέπτες να κάνουν κράτηση διαμέσου της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου σας.

Η μηχανή κρατήσεων ξενοδοχείων πρέπει να είναι σχεδιασμένη για να ελαχιστοποιήσει την εγκατάλειψη της κράτησης τελευταίας στιγμής.

Tags: Hotel Website Upgrade,

Let's Work Together

Get in touch with us to get started