Increase your hotel bookings with Google Hotel Ads

05 February 2023

Google Hotel Ads

Αυξήστε τις κρατήσεις σας με τα Google Hotel Ads, την υπηρεσία του Google που σας δίνει τη δυνατότητα να παρουσιάσετε στις αναζητήσεις και τους χάρτες τις απευθείας τιμές σας, να οδηγείσετε τον υποψήφιο πελάτη στη μηχανή κρατήσεων της ιστοσελίδας σας και να ανταγωνιστείτε τα κανάλια πώλησης όπως τη Booking & Expedia.

Η μηχανή αναζήτησης του Google αποτελεί αφετηρία της πλειονότητας των αναζητήσεων. Το Google δίνει μεγάλη έμφαση στο να βρίσκει ο πελάτης αυτό ακριβώς που ψάχνει.

Για αναζητήσεις ξενοδοχείων λοιπόν, πέρα από τα 4 αποτελέσματα που είναι διαφήμιση και τα οργανικά που ακολουθούν, υπάρχει στο δεξί μέρος της οθόνης ένα πλαίσιο με πληροφορίες για το ξενοδοχείο που αναζητά ο χρήστης.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο υπάρχουν φωτογραφίες, κριτικές, χάρτης με την τοποθεσία του ξενοδοχείου, σύνδεση με την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα να δεί ο χρήστης τιμές και να προχωρήσει σε κράτηση.

Οι τιμές που παρουσιάζονται είναι από τα κανάλια πώλησης (για παράδειγμα Booking, Expedia κλπ). Πλέον όμως ο ξενοδόχος έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει τις τιμές για κράτηση απευθείας με το ξενοδοχείο.

Τα Google Hotel Ads λοιπόν σας δίνουν τη δυνατότητα οι τιμές της ιστοσελίδας σας παρουσιάζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης του χρήστη, μαζί με αυτές από τα κανάλια πώλησης.

Αυτό γίνεται σε όλες τις συσκευές, όπως για παράδειγμα από τον υπολογιστή σας αλλά και από το κινητό ή το tablet.

Οι τιμές εμφανίζονται όχι μόνο στις αναζητήσεις του Google αλλά και στους χάρτες και ο ξενοδόχος όταν θα λάβει μια κράτηση θα γνωρίζει πως έχει έρθει μέσω των Google Hotel Ads.

Το Google σας δίνει με αυτό τον τρόπο τη δυνατότητα να ανταγωνιστείτε τα κανάλια πώλησης και να φέρετε κίνηση και κρατήσεις στην επίσημη μηχανή κρατήσεων του ξενοδοχείου σας, πληρώνοντας ποσοστό επί της επιβεβαιωμένης κράτησης, όπως ακριβώς και με τα κανάλια, και οχι πληρώνοντας προκαταβολικά χρήματα όπως γίνεται με τα Google Adwords. Με τα Google Hotel Ads ο ξενοδόχος πληρώνει το Google μόνο όταν γίνει κράτηση.

Google Hotel Ads Greece
Google Hotel Ads Greece
Google Hotel Ads Greece
Google Hotel Ads Greece

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε στο 2810 335608.

Tags: Google Hotel Ads, Increase Hotel Bookings, Greece,

Let's Work Together

Get in touch with us to get started