Professional Photography Greece

06 September 2019

Professional Photography

Η ηλεκτρονική σας παρουσία πρέπει να είναι εξίσου καλή με τον φυσικό χώρο της επιχείρησής σας. Η σωστή προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών σας στο διαδίκτυο είναι ουσιαστικής σημασίας αν επιθυμείτε να κερδίσετε τους επισκέπτες της ιστοσελίδας ή του e-shop σας και να προσελκύσετε νέους πελάτες.

Οι κατάλληλες φωτογραφίες μπορούν να συμβάλουν σημαντικά στην επίτευξη των στόχων αυτών, συμπληρώνοντας την συνολική εικόνα της επιχείρησής σας.

Professional Photography Greece

Φωτογράφιση για Ξενοδοχεία και Βίλες

Η φωτογράφιση για Ξενοδοχεία και Βίλες, περιλαμβάνει μοντέρνας αισθητικής αρχιτεκτονική φωτογράφιση, φωτογράφιση εσωτερικών χώρων, φωτογράφιση μενού, φωτογράφιση δραστηριοτήτων, φωτογράφιση εκδηλώσεων, και αεροφωτογραφία με Drone.

Το συνδυαστικό αποτέλεσμα των ανωτέρω, σας προσφέρει ένα ισχυρό εργαλείο για την αποτελεσματική προβολή του ξενοδοχείου και της Βίλας σας, μέσω φωτογραφιών και αεροφωτογραφιών κορυφαίων προδιαγραφών.

Δώστε στην ξενοδοχειακή σας επιχείρηση την προσοχή και το κύρος που της αξίζει, επενδύοντας σε επαγγελματίες, έμπειρους στην φωτογράφιση ξενοδοχείων.

Professional Photography Greece
Professional Photography Greece

360 Virtual Tour (Πανοραμικές Φωτογραφίες)

Η πανοραμική φωτογραφία είναι ένα εργαλείο προβολής των τουριστικών επιχειρήσεων άλλα όχι μόνο.

Στην προβολή των κάθε είδους ταξιδιωτικών προορισμών τον πιο σημαντικό ρόλο παίζει η φωτογραφία και αυτό είναι αναμφισβήτητο.

Αυτό όμως που έφερε πραγματική επανάστασηστην πανοραμική φωτογραφία αλλά και στην φωτογραφία γενικά είναι η δημιουργία εικονικών περιηγήσεων. 

Πραγματικά έφερε ανατροπή στην προβολή των αρχαιολογικών χώρων, των μουσείων και φυσικά των ξενοδοχείων.

Μάλιστα αφού ήδη έχουν περάσει ήδη αρκετά χρόνια από όταν ξεκίνησε η παρουσίαση των εικονικών περιηγήσεων, υπάρχουν στατιστικές που αναφέρουν σαφώς ότι η αύξηση των κρατήσεων στα ξενοδοχεία που χρησιμοποιούν πανοραμικές φωτογραφίες για την προβολή τους και διαθέτουν στις ιστοσελίδες τους εικονικές περιηγήσεις, κυμαίνεται από 15-20%.

Έτσι είναι φανερό ότι εκτός από πολύ καλές κλασικές φωτογραφίες, όλα τα ξενοδοχεία πρέπει να φροντίσουν άμεσα την προώθηση τους, περιλαμβάνοντας πανοραμικές φωτογραφίες για την προβολή τους.

Εισαγωγή Φωτογραφιών 360° στο Street View του Google Maps

Καταχωρίστε την εικονική περιήγηση του ξενοδοχείου ή της επιχείρηση σας στο Street View του Google Maps και αυξήστε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας και συνεπώς τις πωλήσεις σας.

Οι καταχωρίσεις με φωτογραφίες και οι εικονικές περιηγήσεις έχουν διπλάσιες πιθανότητες να προκαλέσουν το ενδιαφέρον των καταναλωτών.

Professional Photography Greece

Φωτογράφιση Προϊόντων

Αναλαμβάνουμε τη φωτογράφιση προϊόντων για eshop ή οποιαδήποτε άλλη χρήση για τους πελάτες μας που δε διαθέτουν φωτογραφίες των προϊόντων τους σε ανταγωνιστικές τιμές.
Ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός μας, μας επιτρέπει να αποτυπώσουμε με ευκρίνεια και σε υψηλή ανάλυση όλα σας τα προϊόντα ή τις φωτογραφίες της επιχείρησής σας.
Oι φωτογραφίσεις προϊόντων είναι άκρως επαγγελματικής ποιότητας.

Επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε στο 2810 335608 για να αναλάβουμε εξ ολοκλήρου το εικαστικό της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Tags: Professional Photography, Hotel Photography, Product Photography, Panoramic Photos,

Let's Work Together

Get in touch with us to get started