Web Design & Development Astypalaia

21 January 2019

Web Design & Development Astypalaia

H Effectlab παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσιών κατασκευής ιστοσελίδων (Αστυπάλαια) και πάντα με γνώμονα την απόδοση της επένδυσης για τον πελάτη της μπορεί και παραδίδει καλοσχεδιασμένες και λειτουργικές ιστοσελίδες, φιλικές προς τα κινητά τηλέφωνα, tablets, προσφέροντας μια ποιοτική εμπειρία χρήστη.

Δίνοντας προσοχή σε κάθε καινούργιο έργο με ιδιαίτερη πρόκληση όσον αφορά τις λεπτομέρειες για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας και με σωστή στρατηγική μπορεί και παραδίδει ένα άριστο αποτέλεσμα για την Online παρουσία της εταιρικής σας ταυτότητας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Αστυπάλαια

Χαρακτηριστικά Κατασκευής Ιστοσελίδων (Αστυπάλαια)

  • Άριστη Ποιότητα Κατασκευής
  • Responsive Design
  • Πρωτότυπος Σχεδιασμός
  • Γρήγορη Ταχύτητα Φόρτωσης
  • Εύκολη Πλοήγηση
  • Εντυπωσιακά Γραφικά
  • Εύχρηστο Σύστημα Διαχείρισης (CMS)
  • SEO Friendly
  • Social Friendly
  • SSL Certificate Ready
  • Απεριόριστος Αριθμός Σελίδων
  • Απεριόριστος Αριθμός Κατηγοριών
  • Βελτιστοποίηση Εικόνων και Κώδικα
  • Πολλαπλοί Μέθοδοι Επικοινωνίας
  • Εγκατάσταση Google Analytics
  • Ενσωμάτωση Χαρτών Google Maps
  • Σύνδεση με Κοινωνικά Δίκτυα
  • Προσθήκη Video & Photo Gallery
  • Δημιουργία Λογαριασμών Email
  • Τεχνική Υποστήριξη μετά την Πώληση

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα έργα μας εδώ.

Web Design & Development Astypalaia
Web Design & Development Astypalaia

Responsive Σχεδιασμός και Ταχύτητα Φόρτωσης

Μια μοντέρνα ιστοσελίδα πρέπει να είναι απόλυτα φιλική προς όλες τις φορητές συσκευές όπως tablet, smartphones & iphones ενώ παράλληλα θα πρέπει να έχει γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης.

Όμορφο Design – Επαγγελματικός Σχεδιασμός

Μια πετυχημένη ιστοσελίδα θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι και όμορφη. Ένα εντυπωσιακό design είναι εξαιρετικά σημαντικό για την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Καλύτερη εμπειρία χρήστη σημαίνει περισσότερη επισκεψιμότητα και περισσότερη επισκεψιμότητα σημαίνει καλύτερη κατάταξη στα οργανικά αποτελέσματα της Google.

Λειτουργικότητα

Μια ιστοσελίδα πρέπει να είναι λειτουργική, εύχρηστη και εύκολη στην χρήση ακόμα και για τον ποιο αρχάριο χρήστη. Θα πρέπει ο επισκέπτης της σελίδας να μπορεί εύκολα να βρει την πληροφορία που χρειάζεται και να μπορεί το ίδιο εύκολα να επικοινωνήσει μαζί σας.

Εξαιρετικό Περιεχόμενο

Μια πετυχημένη ιστοσελίδα διαθέτει εξαιρετικό, χρήσιμο και συναφή περιεχόμενο με το αντικείμενο της ώστε ο χρήστης να ικανοποιήσει τον λόγο για τον οποίο την επισκέφτηκε.

Ασφάλεια

Η ασφάλεια των χρηστών μιας σελίδας είναι υψίστης σημασίας. Θα πρέπει να ακολουθούνται πιστά τα standard ασφαλείας όπως η εγκατάσταση ενός πιστοποιητικού SSL, που διασφαλίζει τα δεδομένα και στοιχεία του χρήστη (στοιχεία πιστωτικών καρτών, email, ονόματα κ.α) από υποκλοπές.

Διαχείριση Περιεχομένου (Content Management System)

Πρόκειται για μια εύχρηστη εφαρμογή διαχείρισης περιεχομένου με δυνατότητες παραμετροποίησης σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών.

Η εφαρμογή διαχείρισης περιεχομένου (CMS) λειτουργεί ως διαδικτυακή εφαρμογή (Web Based User Interface) σε όλους τους διαδεδομένους browsers (Chrome, Safari, Firefox κλπ.) και είναι απόλυτα εύχρηστη προς τους διαχειριστές των διαδικτυακών τόπων.

Φιλοξενία (Hosting) Ιστοσελίδων

Η Effectlab παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες φιλοξενίας στους διαδικτυακούς τόπους που αναπτύσσει για την άριστη τεχνική υποστήριξή τους. Η φιλοξενία των ιστοσελίδων γίνεται σε κορυφαία Data Centers της Ευρώπης, παρέχοντας έτσι εγγυημένη απόδοση και γρήγορες ταχύτητες.

Web Design & Development Astypalaia

Διασφάλιση Ποιότητας

Οι εργασίες περάτωσης ενός διαδικτυακού έργου από την Effectlab προϋποθέτουν την απαραίτητη μέριμνα για τη διασφάλιση ποιότητας που χαρακτηρίζει τα έργα μας.

Εκπαίδευση

Εκπαίδευση των ατόμων τα οποία θα προκαθορίσει ο πελάτης στη χρήση της online διαχείρισης του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου.

Υποστήριξη

Τεχνική κάλυψη (Δωρεάν) σε οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν από την διαχείριση σε όλη τη διάρκεια χρήσης του διαδικτυακού τόπου και φιλοξενίας του από την Effectlab.

Τι είναι η κατασκευή ιστοσελίδων;

Κατασκευή ιστοσελίδων είναι η διαδικασία που πραγματοποιείται από σχεδιαστές ιστοσελίδων, οι οποίοι με την συνδυαστική χρήση της τεχνολογίας, της αισθητικής και της φαντασίας συνθέτουν ένα ψηφιακό περιεχόμενο με συγκεκριμένη αρχιτεκτονική και τεχνικά χαρακτηριστικά, στο οποίο κάποιος μπορεί να έχει πρόσβαση με την χρήση ενός browser. To περιεχόμενο περιλαμβάνει συνήθως κείμενο, χρώματα, γραφικά, πληροφοριακά γραφήματα (infographics) και multimedia.

Γιατί χρειάζομαι ιστοσελίδα;

Σήμερα η κατασκευή ιστοσελίδας είναι μονόδρομος για μια επιχείρηση ή ιδιώτη. Μάλιστα είναι τόσο σημαντική που θα έπρεπε να είναι η άμεση προτεραιότητα για μια εταιρεία που σέβεται τον εαυτό της και τους πελάτες της.

  • Η δημιουργία μια ιστοσελίδας είναι πολύ προσιτή για μια επιχείρηση ενώ παράλληλα έχει μεγάλο συντελεστή απόδοσης.
  • Είστε ανοικτά όλο το 24ωρο, 7 μέρες την βδομάδα. Ο επισκέπτης βρίσκει αυτό που θέλει, όταν το θέλει εύκολα και απλά.
  • Η ιστοσελίδα είναι η εικόνα της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο και πιστέψτε μας είναι εξαιρετικά σημαντική.
  • Πετυχαίνετε σημαντική αύξηση του πελατολογίου και των πωλήσεων. Βοηθάει σημαντικά στο να επιτευχθούν οι στόχοι σας.
  • Δημιουργία του Brand name σας και εδραίωση της επιχείρησής σας έναντι του ανταγωνισμού.
  • Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος επικοινωνίας, διαφήμισης και προώθησης των υπηρεσιών και των προϊόντων σας.
  • Καλύτερη και πιο αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών σας με αποτέλεσμα να αποκτάτε πιστούς πελάτες που σας ακολουθούν και σας προτιμούν.

Πόσο κοστίζει μια ιστοσελίδα;

Η σωστή απάντηση σε αυτήν την ερώτηση είναι… εξαρτάται! Ακούγεται τετριμμένο αλλά ισχύει. Κάθε project, κάθε επιχείρηση είναι μοναδική και έχει διαφορετικές ανάγκες.

Γενικά η κατασκευή ιστοσελίδων είναι πολύ οικονομική και το κόστος της είναι πολύ προσιτό αν μάλιστα αναλογιστεί κανείς την σπουδαιότητας ενός website για μια επιχείρηση ή εταιρεία.

Κάθε ιστοσελίδα πρέπει να είναι μοναδική και ακριβώς στα μέτρα του πελάτη και όχι στα μέτρα του κατασκευαστή ιστοσελίδων.

Το κόστος μιας ιστοσελίδας καθορίζεται από πολλούς παράγοντες όπως τον τύπο της ιστοσελίδας, το Hosting, τις τεχνολογίες που θα χρησιμοποιηθούν, ο σχεδιασμός της, τα γραφικά, οι δυνατότητες που θα ενσωματωθούν, οι απαιτήσεις του πελάτη, ο όγκος των πληροφοριών και πολλά άλλα.

Συνοψίζοντας λοιπόν θα σας πούμε πως το κόστος για μια ιστοσελίδα είναι πολύ προσιτό αλλά όχι στάνταρ. Κατόπιν συζήτησης μαζί σας, έρευνας και ανάλυσης θα προκύψει η καλύτερη τιμή για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Ποιο είναι το κόστος συντήρησης μιας ιστοσελίδας;

Κόστος domain name (www.to-domain-sas.gr) το οποίο έχει χρέωση 20-30 ευρώ ανά δυο χρόνια για .com η .gr domains. Για κάποιες άλλες καταλήξεις (tld’s) π.χ .eu, .org, .net η τιμή μπορεί να διαφέρει. Για το ακριβές κόστος μπορείτε να επισκεφτείτε έναν καταχωρητή όπως το papaki.gr.

Το Hosting ή αλλιώς φιλοξενία ιστοσελίδας στον server διαμορφώνεται ανάλογα τα χαρακτηριστικά του server όπως τα ΜΒ της μνήμης, τον ταχύτητα του επεξεργαστή, τον χώρο αποθήκευσης του σκληρού δίσκου κτλ.

Η εγκατάσταση και παραμετροποίηση του SSL. Πλέον σύμφωνα με την Google, κάθε ιστοσελίδα πρέπει να διαθέτει πιστοποιητικό ασφαλείας SSL διαφορετικά ο Chrome θα βγάζει μήνυμα ότι η ιστοσελίδα σας δεν είναι ασφαλής. Το κόστος για ένα απλό SSL κυμαίνεται από 30 – 60 ευρώ.

Τυχόν αλλαγές ή προσθήκες στην υπάρχουσα ιστοσελίδα σας κοστολογούνται ξεχωριστά αλλά πάντα σε πολύ φιλικές τιμές και βέβαια κατόπιν συνεννοήσεως μαζί σας.

SEO ή αλλιώς προώθηση ιστοσελίδας. Το SEO μια ιστοσελίδας είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της κατασκευής ιστοσελίδων αλλά είναι στο χέρι σας αν θα επιλέξετε το advanced SEO.

Πόσος χρόνος απαιτείται για να ολοκληρωθεί μια ιστοσελίδα;

Ο χρόνος που απαιτείται για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας εξαρτάται από το είδος της ιστοσελίδας (π.χ e-shop, ιστοσελίδα για επιχείρηση, online κατάλογος, blog κ.α.), το όγκο των πληροφοριών που πρέπει να εισαχθούν, τον αριθμός των γλωσσών που θα μεταφραστεί, τον βαθμό δυσκολίας του project κ.α.

Συνεπώς η σωστή εκτίμηση του χρόνου κατασκευής μια ιστοσελίδας, μπορεί να γίνει μόνο κατόπιν συνεννοήσεως μαζί σας και πλήρους κατανόησης των αναγκών της επιχείρησής σας.

Αστυπάλαια

Η Αστυπάλαια είναι νησί του Αιγαίου με 1.334 κατοίκους. Η Αστυπάλαια ανήκει στον Νομό Δωδεκανήσου, αλλά γεωγραφικά και πολιτισμικά βρίσκεται στο μεταίχμιο ανάμεσα στα Δωδεκάνησα και στις Κυκλάδες. Η Αστυπάλαια είναι το πιο δυτικό νησί από τα Δωδεκάνησα και γι' αυτό έχει δεχτεί πολλές επιρροές από τις Κυκλάδες. Συχνά αποκαλείται και πεταλούδα του Αιγαίου, λόγω του σχήματος του νησιού. Η Χώρα της Αστυπάλαιας είναι από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές στο Αιγαίο. Εκτείνεται αμφιθεατρικά πάνω σε έναν λόφο με ανεμόμυλους και λευκά σπιτάκια, ενώ το φημισμένο κάστρο δεσπόζει στην κορυφή. Βικιπαίδεια.

Περιοχές Εξυπηρέτησης Κατασκευής Ιστοσελίδων

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε στο 2810 335608.

Tags: Web Design, Web Development,

Let's Work Together

Get in touch with us to get started