Website Promotion Techniques

06 September 2019

Τι είναι η Προώθηση Ιστοσελίδων

Η προώθηση Ιστοσελίδων είναι μια σημαντική διαδικασία για την βελτιστοποίηση μιας ιστοσελίδας, ώστε να αποκτήσει ένας ιστότοπος υψηλές κατατάξεις στις μηχανές αναζήτησης όπως στην Google. Με τις υπηρεσίες SEO (search engine optimization), δημιουργούνται νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Πόσος χρόνος χρειάζεται

Ο χρόνος που χρειάζεται για να πάτε στην πρώτη σελίδα του Google, είναι από 3-12 μήνες. Υπάρχουν βασικές τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να πάτε στην κορυφή, όπως η δημιουργία περιεχομένου, το blogging, η δημιουργία backlinks και επίσης η διαφήμιση στα social media όπως στο Facebook και στο Google plus.

Δημιουργία Περιεχομένου

Η ιστοσελίδα σας για να προωθηθεί σωστά πρέπει να έχει ένα καλό περιεχόμενο, με τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά. Δημιουργούμε ένα δυνατό περιεχόμενο με κείμενα, εικόνες και βίντεο. Θέλουμε να είναι μοναδικό και αξιόλογο, έτσι ώστε να κινήσει το ενδιαφέρον του Google.

Μην ξεχνάτε ότι ως προς αυτό, οι μηχανές αναζήτησης δεν διαφέρουν και πολύ από τους ανθρώπους. Αναζητούν το γνήσιο και το πρακτικό και αυτό ισχύει και στην προώθηση ιστοσελίδων.

Η προώθηση ιστοσελίδων μπορεί να γίνει δρομολογημένη διαδικασία προς την επιτυχία, αν ακολουθηθούν πιστά ορισμένες τεχνικές.

Για να εξασφαλίσουμε την μέγιστη προβολή του site σας, προαπαιτούμενο είναι η δημιουργία ενός καλού και ενδιαφέροντος περιεχομένου, με τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά και με την χρήση υπηρεσιών SEO.

Δημιουργία Συνδέσμων

Οι σύνδεσμοι που οδηγούν από μια ιστοσελίδα σε μία άλλη, ονομάζονται backlinks και έχουν τεράστια επιρροή στην κατάταξη μιας ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης. Όσα περισσότερα ποιοτικά backlinks έχει το site σας, τόσο καλύτερα θα πάει στις μηχανές αναζήτησης.

On Page SEO

Για την καλύτερη κατάταξη μιας ιστοσελίδας σημαντικό κομμάτι είναι το On Page SEO, που βελτιώνει την σελίδα σας με τους σωστούς τίτλους και λέξεις-κλειδιά, έτσι ώστε να έχετε τα μέγιστα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης, πάνω στον τομέα της επιχείρησής σας. Έτσι αναδεικνύεστε με τον καλύτερο τρόπο.

Social Media

Τα social media έχουν κατακτήσει τον κόσμο πλέον, για αυτό καλό είναι να διαφημίσετε την επιχείρησή σας σε όσο το δυνατόν περισσότερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορείτε, όπως στο Facebook και στο Google plus. Με την διαφήμιση στα social media θα προωθηθεί η δουλειά σας.

Πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης όπως το Google

Κατακτήστε τις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης όπως Google, Yahoo, Bing. Σας οδηγούμε στην επίτευξη των στόχων σας, με τις καλύτερες αποδόσεις των υπηρεσιών μας προώθησης ιστοσελίδων. Χρησιμοποιούμε τεχνικές SEO που θα σας ανεβάσουν και θα σας κρατήσουν εκεί ψηλά για πολύ καιρό!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε στο 2810 335608.

Tags: Website Promotion, Content Creation, Link Building, On Page SEO, Social Media,

Let's Work Together

Get in touch with us to get started