Προώθηση E-shop με Google Ads

21 Φεβρουαρίου 2022

Προώθηση E-shop με διαφήμιση στο Google

Οι διαφημίσεις Google Ads χωρίζονται σε 2 κατηγορίες

  • Google Ads Search
  • Google Ads Display Network

Οι διαφημίσεις Google Ads Search είναι αυτές που εμφανίζονται στην σελίδα του Google όταν κάνουμε μια αναζήτηση.

Οι διαφημίσεις Google Ads Display Network είναι αυτές που εμφανίζονται στο μεγαλύτερο ποσοστό των ιστοσελίδων με την μορφή Βanners φωτογραφιών Video η απλού κειμένου.

Με τις Διαφημίσεις Google Ads μπορείτε να επιτύχετε άμεσα αποτελέσματα τα οποια είναι ορατά μέσα σε λίγες ώρες. Πολλές φορές πελάτες μας έκαναν απόσβεση στην επένδυση τους μέσα σε λίγες μόλις μέρες!

Οι διαφημίσεις Google Ads είναι μια από τις πιο τίμιες μορφές διαφήμισης μιας και πληρώνετε μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας, για να επισκεφτεί τον ιστότοπό σας ή για να σας καλέσει. Με άλλα λόγια, μόνο όταν η διαφήμισή σας έχει αντίκρισμα.

Ένα άλλο καλό είναι ότι εσείς αποφασίζετε για το ποσό που θα επενδύσετε. Μπορείτε απλά να ξεκινήσουμε με τον ημερήσιο προϋπολογισμό που μπορείτε να διαθέσετε και στη συνέχεια τον προσαρμόζουμε ανάλογα με τα αποτελέσματά μας. Πολλές επιχειρήσεις κάνουν μια καλή αρχή με προϋπολογισμό μόνο με 50€ το μήνα!

Προώθηση E-shop με διαφήμιση στο Google

Γιατί να επιλέξετε εμάς για την δημιουργία και την διαχείριση των καμπανιών Google Ads?

  1. Γιατί η Effectlab έχει εξειδικευμένο προσωπικό που ενημερώνεται καθημερινά για τις νέες τεχνολογίες του Google, παρακολουθεί σεμινάρια και πιστοποιείται συνεχώς σε θέματα Google Ads.

  2. Γιατί έχουμε την απόλυτη υποστήριξη! (Σε περίπτωση συνεργασίας θα έχετε πάντα δίπλα σας έναν συνεργάτη με τον οποίον θα μπορείτε να επικοινωνείτε όλες τις μέρες και τις ώρες μέσω τηλεφώνου η chat για οτιδήποτε θέλετε).

Tags: Προώθηση E-shop, Διαφήμιση Google, Google Ads,

Ας Δουλέψουμε Μαζί

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσετε